Hocam nedir bu firmanın sıkıntısı biraz bahsetseniz.10 yıl Türk Telekomda çalıştım, 12 yıl boyunca Türk Telekom evde internet kullandım. Sana tek tavsiyem asla bulaşma.![]()
Hocam nedir bu firmanın sıkıntısı biraz bahsetseniz.
Aynen öyle hocam 2020 yılında bakır altyapı yapmak nedir yahu?Yapabildikleri en büyük başarı Ronaldoyu reklamda oynatmak oldu. Onun harici, alt yapı sorunları teknik konuda ki destekleri oldukça yetersiz. Eğer alt yapında farklı ISS ler var ise onlar ile görüşmeni tavsiye ederim.
Gördüğün yerden kaç sadece.Aynen öyle hocam 2020 yılında bakır altyapı yapmak nedir yahu?
Halen ADSL denen belaya yatırım yapıyorlar. Bir bakır kablo değişimi için 2 sene bekledim en son şikayet ettim işlerinden edecek hale getirdim yapmıyorlar diye öyle geldiler 20 kişilik ekiple hemde.
Turknet bağlattım arkadaşlar ve 90 indirme ve 8 yükleme alıyorum şuan gayet memnunum fiber istiyordum aslında ama kaldırımı kazmaları gerekliymiş vdsl ile işimi fazlası ile görüyorum şimdilik.
Türk Telekomda bir çalışan olarak neden böyle söylediniz sebebi nedir?10 yıl Türk Telekomda çalıştım, 12 yıl boyunca Türk Telekom evde internet kullandım. Sana tek tavsiyem asla bulaşma.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.