Türk Telekom evde internet nasıldır?

Hocam nedir bu firmanın sıkıntısı biraz bahsetseniz.

Yapabildikleri en büyük başarı Ronaldoyu reklamda oynatmak oldu. Onun harici, alt yapı sorunları teknik konuda ki destekleri oldukça yetersiz. Eğer alt yapında farklı ISS ler var ise onlar ile görüşmeni tavsiye ederim.

Yapabildikleri en büyük başarı Ronaldoyu reklamda oynatmak oldu. Onun harici, alt yapı sorunları teknik konuda ki destekleri oldukça yetersiz. Eğer alt yapında farklı ISS ler var ise onlar ile görüşmeni tavsiye ederim.
Aynen öyle hocam 2020 yılında bakır altyapı yapmak nedir yahu?

Halen ADSL denen belaya yatırım yapıyorlar. Bir bakır kablo değişimi için 2 sene bekledim en son şikayet ettim işlerinden edecek hale getirdim yapmıyorlar diye öyle geldiler 20 kişilik ekiple hemde.

Aynen öyle hocam 2020 yılında bakır altyapı yapmak nedir yahu?

Halen ADSL denen belaya yatırım yapıyorlar. Bir bakır kablo değişimi için 2 sene bekledim en son şikayet ettim işlerinden edecek hale getirdim yapmıyorlar diye öyle geldiler 20 kişilik ekiple hemde.
Gördüğün yerden kaç sadece. :)

Turknet bağlattım arkadaşlar ve 90 indirme ve 8 yükleme alıyorum şuan gayet memnunum fiber istiyordum aslında ama kaldırımı kazmaları gerekliymiş vdsl ile işimi fazlası ile görüyorum şimdilik.

Turknet bağlattım arkadaşlar ve 90 indirme ve 8 yükleme alıyorum şuan gayet memnunum fiber istiyordum aslında ama kaldırımı kazmaları gerekliymiş vdsl ile işimi fazlası ile görüyorum şimdilik.

Türkiye'de fiber internet genel itibariyle 25Mbs sayılıyor. Bu ülkede 90Mbs aldıysanız alın başınıza koyun :D

Türkiye'de internet tamamen şans. Bazı bölgelerde Türk Telekom inanılmaz iyi hizmet verirken diğerlerinde aşırı vasat oluyor. Biraz da oraya yapılan yatırım ve o bölge de çalışan ekiplere bağlı. Ben 2013 yılında yaşadığım şehrin bir bölgesinde fiber bağlatmıştım ve herhangi bir sorun çıkarmamıştı ama şu an aynı şehrin başka bir bölgesinde 2021 yılına girmeye hazırlanırken 12Mbit hızı ancak alabiliyorum. Sözde yanı başımızda her bölge fiber ama buraya gelen hız ancak 10-12Mbit arası oluyor.

Aynen Şans ve birazda uğraş gerektiriyor bende bu hızı nasıl gördüğümü bilmiyorum. Tanıdığım bir internet kafe de fiber var ve hız ping değerlerimiz aynı hemen hemen benim upload ım 2mgb daha yüksek hatta :D

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı