Türk Telekom Fiber alınır mı?

Hocam selamlar bende bugün Türk Telekom'un aynı paketine başvurdum yarın gelecekler imza vs için daha sonrasında gün verip takmaya gelecekler şu an nasıl memnun musunuz ping değerleriniz nasıl paket loss oluyor mu Avrupa sunucusunda kaç ms alıyorsunuz.

Hocam selamlar bende bugün Türk Telekom'un aynı paketine başvurdum yarın gelecekler imza vs için daha sonrasında gün verip takmaya gelecekler şu an nasıl memnun musunuz ping değerleriniz nasıl paket loss oluyor mu Avrupa sunucusunda kaç ms alıyorsunuz.
Açıkçası çok memnunum, bizden imza vs. istemediler başvurusu sonrası direkt gün verdiler fakat daha önceden aboneliğimiz olmuştu bununla alakalıdır tahminimce. Ping değerlerim türk sunucularında 3-11ms aralığında ve bunun daha üstüne çıktığını görmedim. Ayrıca packet loss gibi bir sorun da hiç yaşamadım, referans için ise aşağıya Valorant ve CS2 ping değerlerim ise aşağıda:

Valorant (Ortalama):

İstanbul: 3ms
Frankfurt: 37ms
Paris: 46ms
Londra: 49ms
Varşova: 52ms
Stockholm: 58ms
Madrid: 72ms
Dubai: 131ms
Bahreyn: 139ms
Cape Town: 174ms
Tokyo: 287ms

CS2 (Sabit):

Frankfurt: 40ms

Son düzenleme:
Kablonet GPON altyapınız varsa Kablonet geçin fiyatı 1400 değil 600-700 falan. Kampanyalardan paketlere bakabilirsin. O 1400 yazan indirimsiz taahhütsüz halidir belki.
Kablonet GPON altyapın yoksa Türk Telekom geçin.
emin misin, kampanyaya nasıl ulaşıcaz?

Kablonet GPON altyapınız varsa Kablonet geçin fiyatı 1400 değil 600-700 falan. Kampanyalardan paketlere bakabilirsin. O 1400 yazan indirimsiz taahhütsüz halidir belki.
Kablonet GPON altyapın yoksa Türk Telekom geçin.

Tekrardan selamlar, bugün Türk Telekom'dan saat 10:30'da geldiler ve kurulum 10:56'da tamamlandı. Modem olarak ZYXEL EX3301-T0 v2 AX1800 getirdiler, ayrıca aylık 75TL ücreti var ve modemi almış olmuyorsunuz kiralamış oluyorsunuz. Kurulum süreci sorunsuzdu sadece daire içinde GPON cihazını ayarlayan teknisyen yanlışlıkla kabloyu kırdı ve onu da hemen kesip düzeltti. Saat 11:21'de aynı numaradan tekrar arandım ve T.C. Kimlik Kartı'mın önlü-arkalı fotoğrafını attıktan sonra 11:28'de internet geldi. Test sonuçlarını ve diğer fotoğrafları aşağıya bırakıyorum.

WiFi (iPad Air 5):
Eki Görüntüle 2258234

WiFi (Bilgisayar, 8.30m mesafe, WiFi 6 ve Realtek RTL8852BE WiFi):
Eki Görüntüle 2258237

Kablolu Bağlantı:
Eki Görüntüle 2258239
hangi tarifeyi hangi ücretle ödüyorsun?

Son düzenleme:

hangi tarifeyi hangi ücretle ödüyorsun?
Türk Telekom'un "Online'a Özel İlk Ay Bizden Kampanyası" diye bir kampanya vardı onu aldım. İlk ay bedava sonraki 14 ay 930TL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı