Daha önce modem kurulumu yapmıştım zaten ama Mac klonlama gibi şeylere gerek olmaması sevindirdi, peki 5000TL bütçe ile tavsiye edebileceğiniz bir router var mı?
Daha önce modem kurulumu yapmıştım zaten ama Mac klonlama gibi şeylere gerek olmaması sevindirdi, peki 5000TL bütçe ile tavsiye edebileceğiniz bir router var mı?
Açıkçası çok memnunum, bizden imza vs. istemediler başvurusu sonrası direkt gün verdiler fakat daha önceden aboneliğimiz olmuştu bununla alakalıdır tahminimce. Ping değerlerim türk sunucularında 3-11ms aralığında ve bunun daha üstüne çıktığını görmedim. Ayrıca packet loss gibi bir sorun da hiç yaşamadım, referans için ise aşağıya Valorant ve CS2 ping değerlerim ise aşağıda:Hocam selamlar bende bugün Türk Telekom'un aynı paketine başvurdum yarın gelecekler imza vs için daha sonrasında gün verip takmaya gelecekler şu an nasıl memnun musunuz ping değerleriniz nasıl paket loss oluyor mu Avrupa sunucusunda kaç ms alıyorsunuz.
emin misin, kampanyaya nasıl ulaşıcaz?Kablonet GPON altyapınız varsa Kablonet geçin fiyatı 1400 değil 600-700 falan. Kampanyalardan paketlere bakabilirsin. O 1400 yazan indirimsiz taahhütsüz halidir belki.
Kablonet GPON altyapın yoksa Türk Telekom geçin.
emin misin, kampanyaya nasıl ulaşıcaz?Kablonet GPON altyapınız varsa Kablonet geçin fiyatı 1400 değil 600-700 falan. Kampanyalardan paketlere bakabilirsin. O 1400 yazan indirimsiz taahhütsüz halidir belki.
Kablonet GPON altyapın yoksa Türk Telekom geçin.
hangi tarifeyi hangi ücretle ödüyorsun?Tekrardan selamlar, bugün Türk Telekom'dan saat 10:30'da geldiler ve kurulum 10:56'da tamamlandı. Modem olarak ZYXEL EX3301-T0 v2 AX1800 getirdiler, ayrıca aylık 75TL ücreti var ve modemi almış olmuyorsunuz kiralamış oluyorsunuz. Kurulum süreci sorunsuzdu sadece daire içinde GPON cihazını ayarlayan teknisyen yanlışlıkla kabloyu kırdı ve onu da hemen kesip düzeltti. Saat 11:21'de aynı numaradan tekrar arandım ve T.C. Kimlik Kartı'mın önlü-arkalı fotoğrafını attıktan sonra 11:28'de internet geldi. Test sonuçlarını ve diğer fotoğrafları aşağıya bırakıyorum.
WiFi (iPad Air 5):
Eki Görüntüle 2258234
WiFi (Bilgisayar, 8.30m mesafe, WiFi 6 ve Realtek RTL8852BE WiFi):
Eki Görüntüle 2258237
Kablolu Bağlantı:
Eki Görüntüle 2258239
emin misin, kampanyaya nasıl ulaşıcaz?
Türk Telekom'un "Online'a Özel İlk Ay Bizden Kampanyası" diye bir kampanya vardı onu aldım. İlk ay bedava sonraki 14 ay 930TL.emin misin, kampanyaya nasıl ulaşıcaz?
hangi tarifeyi hangi ücretle ödüyorsun?
Son 10 senedir Türksat kablonet kullanıyorum,TT'den geçtim. Gerçekten iyi ki geçmişim. Bizim bu semtte (İstanbul/Pendik) TT pişmanlıktır.Türksat Kablonet'i seviyorum dedemlerde var ve gayet güzel hiç sıkıntı görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.