Türk Telekom fiber altyapı olmasına rağmen boş port yok

Acemi99

Hectopat
Yer
İstanbul
Arkadaşlar merhaba, yeni yapılan bir binaya ve haliyle yeni bir daireye taşınacağım(binaya ilk ben taşınacağım yani) ve altyapısına baktığımda sadece Türk Telekom fiber altyapı oldugunu öğrendim. Altyapıda yeni çekilmiş yani. Șimdi ben oturacağım daireye internet için ön başvuru yaptım fiber altyapı var ama sinyal mi ne falan verilmesi gerekiyormuş, boş port mu ne yokmuş. Müşteri hizmetleri öyle diyordu. Bugün dijital kurye gelip bilgilerimi falan aldı. Ve dün yeni daireye gittiğimde dairenin kapısına Türk Telekom'dan bir tane satış danışmanı mı ne kartını bırakmış internet falan satmak için. Adamı aradım adam dedi ki biz direkt sahada çalışıyoruz sinyal altyapı işlerine falan biz bakıyoruz, siz eğer müşteri hizmetleri ile yaptığınız işlemi beklerseniz daha beklersiniz dedi, ben başvurunuzu yaparsam 2 gün içinde tüm her şey biter ve internetinizi bağlarız dedi. Kime güvensem bilemedim, siz ne diyorsunuz?

Sabret bence hiç güvenilir durmuyor saha içinde olursa olsun kendi başına yapacak değil ya muhtemelen dolandırıcı.

Yeni binalara Türk Telekom müdürü kendi afişini asıyor. Bence Türk Telekom altyapısını başka şirket üzerinden kullanın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı