Türk Telekom fiber altyapısı üzerinden TurkNet kullanmak

VBerserk

Hectopat
Katılım
18 Ekim 2015
Mesajlar
50
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, şu anda TurkNet abonesiyim ve ADSL internet kullanıyorum. Yakın zamanda binamıza Türk Telekom'un fiber altyapısı geldi. Ben de taahhütsüz olması ve fiyatı sebebiyle TurkNet'te kalmak istiyorum. Her ne kadar TurkNet'in online işlemler kısmından destek talebinde bulunduysam da düzgün bir cevap alamadım. Türk Telekom fiber altyapısı üzerinden TurkNet kullanabilir miyim? Şu anki tarifem "Özgür İletişim Paketi" isimli paket. Mevcut alabildiğim hız ise yaklaşık 16 Mbps.
 
Bildiğim kadarıyla bütün internet sağlayıcıları Türk Telekom'un altyapısını kullanıyorlar sadece değişen marka isimleri ve onların kendine özgü tarifeleri.
 
Peki fibere geçiş işlemini nasıl başlatacağımla ilgili bir fikri olan var mı? Online destek kısmında hangi başlık altında yazmam gerekli? Çünkü iki farklı başlık altında desteğe başvurduysam da alakasız cevaplar aldım.
 
Merhaba, şu anda TürkNet abonesiyim ve ADSL internet kullanıyorum. Yakın zamanda binamıza Türk Telekom'un fiber altyapısı geldi. Ben de taahhütsüz olması ve fiyatı sebebiyle TürkNet'te kalmak istiyorum. Her ne kadar TürkNet'in Online işlemler kısmından destek talebinde bulunduysam da düzgün bir cevap alamadım. Türk Telekom fiber altyapısı üzerinden TürkNet kullanabilir miyim? Şu anki tarifem "Özgür İletişim Paketi" isimli paket. Mevcut alabildiğim hız ise yaklaşık 16 Mbps.

Zaten tüm internet sağlayıcıları Türk Telekom altyapısını kullanıyor Türk Telekom'dan port kiralayıp o portları sana satıyorlar sistem bu şekilde yürüyor ama TürkNet ayrı fiber kutusu kullanıyor sanırsam çünkü kutunun üzerinde direk TürkNet yazıyordu zaten TürkNet'in müşteri temsilcisi yok mail üzerinden haberleşiyorsun
 
Sizde nasıl olur bilmiyorum ama ben 12 gündür aktivasyon sürecinin tamamlanmasını bekliyorum. TT ekipleri komşularımın internetini bağlıyor, benimkini bağlamıyorlar. TürkNet'in de elinden hiçbir şey gelmiyor. Umarım sizinki kısa sürer. Hayırlı olsun.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı