Türk Telekom fiber altyapısında port yok

Plc ile porta bölünen ana Splitter'da bükülme var, kırılma yok. Onu kim öyle yaptı? O bükülmeden dolayı çoklanan portlarda sıkıntı olabilir. Gelen ekibin o plc porta bakması lazım.

Salı gününe randevu aldım kurulum için bakalım ne diyecekler onu da düzelttim yan tarafa yapıştırdım düz duruyordu, elimde benim GPON var birtanede sc apc fast konnektör var elimle çakabilir miyim onu.

Salı gününe randevu aldım kurulum için bakalım ne diyecekler onu da düzelttim yan tarafa yapıştırdım düz duruyordu, elimde benim GPON var birtanede sc apc fast konnektör var elimle çakabilir miyim onu.
Hayır öyle birşey değil o. Zaten APC dediğin yeşil, UPC mavi'dir mavi olması gerekli. Birisi açılı (APC/yeşil) , diğeri ucu düz. (UPC/Mavi) Telekom PLC çoklamalarda UPC kullanır ve standart gelir. (PLC 1:8, 1:16, 1:32 , 1:64 şeklinde.) Telecom ekiplerini bekle, onlar halleder.

Hayır ben evimdeki kablo için demiştim Telekom ekibi büyük ihtimalle hiçbir şey yapmadan geri dönecek ilçe müdürlüğü ile yüz yüzemi konuşsam acaba.

Hayır ben evimdeki kablo için demiştim Telekom ekibi büyük ihtimalle hiçbir şey yapmadan geri dönecek ilçe müdürlüğü ile yüz yüzemi konuşsam acaba.
Yapmama ihtimalleri düşük çünkü o PLC düzeltilmeden kimse hizmet alamaz. PON'da, Bütün portlara tek sinyal gelir, herkes gelen sinyali kullanır. Eğer gelipte yapmazlarsa ilçe müdürlüğüne gidebilirsin. Tek yönlü sorun değil çünkü, çok yönlü.

Kesinlikle sorun splitterden mi kaynaklanıyor yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…