Türk Telekom fiber ile ping oluyor

Modemi tamamen sıfırladım ve oyundaki pingim eski haline döndü. Yani sürekli böyle sıfırlamam gerekmez umarım. 29 ping alıyorum şu anda.

1738492129901.png

Şu an nasıl durumlar hocam.

Yukarıda ssi attığımda Avusturya'da 29 ping alıyordum. Şimdi 34 35. acaba yine mi 50'lere çıkacak yani neden 29 da sabit kalmıyor madem 29 görebiliyorum. Verdikleri routerda mı acaba problem var arayıp bir soracağım. Sizde de mi sorun var?

Türk Telekom mevcut. TT'de ilk zamanlar 25 ms aliyordum şu anda 30 civari. Aliyorum. ONT modemde Türk Telekom'a ait kullandigim.

Bende de arttı nedenini bilmiyorum. Madem düşük pingler alabiliyoruz neden zamanla artıyor. Bunu düşünmek zorunda mıyız o kadar para veriyoruz bir de.

Yukarıda ssi attığımda Avusturya'da 29 ping alıyordum. Şimdi 34 35. acaba yine mi 50'lere çıkacak yani neden 29 da sabit kalmıyor madem 29 görebiliyorum. Verdikleri routerda mı acaba problem var arayıp bir soracağım. Sizde de mi sorun var?

Bende de arttı nedenini bilmiyorum. Madem düşük pingler alabiliyoruz neden zamanla artıyor. Bunu düşünmek zorunda mıyız o kadar para veriyoruz bir de.

Hocam kablosuz mu oynuyorsunuz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı