Evet normal. 8Mbps değeri için ortalama 1MB/S değerini alırsınız. Oranladığımızda 24Mbps hızı için Steam’de 3MB/S normal şartlarda alınması gereken değer. Ben kendi internetimden örnek vereyim. 100Mbps hızında internet kullanıyorum. Steam’de 11-12MB/S değerlerini alıyorum. İnternetim 100Mbps diye 100MB/S alacak değilim.
Evet normal. 8Mbps değeri için ortalama 1MB/S değerini alırsınız. Oranladığımızda 24Mbps hızı için Steam’de 3MB/S normal şartlarda alınması gereken değer. Ben kendi internetimden örnek vereyim. 100Mbps hızında internet kullanıyorum. Steam’de 11-12MB/S değerlerini alıyorum. İnternetim 100Mbps diye 100MB/S alacak değilim.
İnternet servis sağlayıcınızı arayıp bilgi alabilirsiniz ya da Online işlemlere erişebiliyorsanız orada da paket bilginiz yazar. @Ulubatlı Souness kullanıcısının dediği gibi, 30-32 Mbps için anlaştıysanız sorun yok; ancak 50 ya da 100 Mbps için anlaştıysanız ya altyapısal sorun vardır ya modem yetersizdir ya da yoğunluktan ötürü beklenen hıza çıkamıyorsunuz anlamlarına gelebilir.
İnternet servis sağlayıcınızı arayıp bilgi alabilirsiniz ya da online işlemlere erişebiliyorsanız orada da paket bilginiz yazar. @Ulubatlı Souness kullanıcısının dediği gibi, 30-32 Mbps anlaştıysanız sorun yok; ancak 50 ya da 100 Mbps için anlaştıysanız ya altyapısal sorun vardır ya modem yetersizdir ya da yoğunluktan ötürü beklenen hıza çıkamıyorsunuz anlamlarına gelebilir.