Türk Telekom fiber nasıldır?

seyfo1

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Türk Telekom fiber altyapıya geçip hızımı 500 Mbps yapacağım. İnterneti evde yoğun bir şekilde kullanıyoruz ve bağlı cihaz sayısı fazla, şu an VDSL kullanıyorum. Paketim 100 Mbps ama test yapınca 20-30 arasında çıkıyor yoğun kullanımda rezalet bir şey oluyor normal kullanımda eh işte
Sizce Türk Telekom fiber nasıldır?

Son düzenleme:
Merhaba. Türk Telekom fiber altyapıya geçip hızımı 500 Mbps yapacağım. İnterneti evde yoğun bir şekilde kullanıyoruz ve bağlı cihaz sayısı fazla, şu an VDSL kullanıyorum. 100 Mbps yoğun kullanımda rezalet bir şey oluyor ama normal kullanımda idare eder.

TurkNet uyumluysa altyapınıza geçiş yapın.

Merhaba. Türk Telekom fiber altyapıya geçip hızımı 500 Mbps yapacağım. İnterneti evde yoğun bir şekilde kullanıyoruz ve bağlı cihaz sayısı fazla, şu an VDSL kullanıyorum. 100 Mbps yoğun kullanımda rezalet bir şey oluyor ama normal kullanımda idare eder.

Hocam 100 Mbps nasıl normal kullanımda idare eder 2K video açıyor 60 GB ı 2 saatte indiriyor zaten 100 Mbps yaptığı şeyler gayet başarılı.

2.5-3 seneden beri kullanıyorum 100mbqs fiber gayet iyi, 100'ün altına hiç düşmüyor hatta ara sıra 120'ye falan çıktığıda oluyor.

500 Mbps 790 TL ben olsam çok pahalı olacağı için tavsiye etmem ama destekliyorsa TurkNet'e geçiş yapın çünkü Türk Telekom'da 100Mbps 580 TL TurkNet'te ise 1000 Mbps 600 TL. 20 TL daha fazla vermeye değer (bende Turkcell'de ne yazık ki 25 Mbps kullanıyorum)

500 Mbps 790 TL ben olsam çok pahalı olacağı için tavsiye etmem ama destekliyorsa TurkNet'e geçiş yapın çünkü Türk Telekom'da 100Mbps 580 TL TurkNet'te ise 1000 Mbps 600 TL. 20 TL daha fazla vermeye değer (bende Turkcell'de ne yazık ki 25 Mbps kullanıyorum)

Ben 250 veriyorum hocam 75 Mbps'e.

TurkNet uyumluysa altyapınıza geçiş yapın.

Hocam 100 Mbps nasıl normal kullanımda idare eder 2K video açıyor 60 GB ı 2 saatte indiriyor zaten 100 Mbps yaptığı şeyler gayet başarılı.
Hocam paketim 100 mbps ve VDSL altyapısı şuana kadar hız testinde 40 mbpsnin üstüne çıkmadı normal hali 20-30

Tuknet fiber yok maalesef 100 Mbps 600 TL fiyat gösteriyor.

Hocam paketim 100 Mbps ve VDSL altyapısı şu ana kadar hız testinde 40 Mbps'nin üstüne çıkmadı normal hali 20-30

Benim altyapım ne destekliyorsa aldığım hızda o

İşte kazıklanıyorum ama yakında TurkNet'e geçeceğim

100 mbps'ye 20-30'a düşüyorsa çok yoğun kullanıyorsun demektir kullanmazken bile 20-30'larda kalıyorsa diyecek bir şeyim yok

Son düzenleme:
İşte kazıklanıyorum ama yakında TurkNet'e geçeceğim

100 mbps'ye 20-30'a düşüyorsa çok yoğun kullanıyorsun demektir kullanmazken bile 20-30'larda kalıyorsa diyecek bir şeyim yok
Yani şuan 8 cihaz bağlı diyelim ama yoğun kullanılmıyor sadece internet bağlıdır download 27 upload 6.3

Benim hiçbir şey bağlı değilken bile +10ping ve 20'den daha az Mbps dowlnoad ise 9

Yeni konular

Geri
Yukarı