FurkanEkici Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 130 4 Eylül 2021 #1 Dairemde FTTH altyapı mevcut taahhütsüz internet arıyorum kullananlar konu altında kullandıgı ınternetı paylasırsa sevınırım.
Dairemde FTTH altyapı mevcut taahhütsüz internet arıyorum kullananlar konu altında kullandıgı ınternetı paylasırsa sevınırım.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 4 Eylül 2021 #2 FurkanEkici dedi: Dairemde FTTH altyapı mevcut taahhütsüz internet arıyorum kullananlar konu altında kullandıgı ınternetı paylasırsa sevınırım. Genişletmek için tıkla... TurkNet iyi ve ucuzdur FTTH dairede var ama sokakta var mı bu önemli.
FurkanEkici dedi: Dairemde FTTH altyapı mevcut taahhütsüz internet arıyorum kullananlar konu altında kullandıgı ınternetı paylasırsa sevınırım. Genişletmek için tıkla... TurkNet iyi ve ucuzdur FTTH dairede var ama sokakta var mı bu önemli.
MobilRadar Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 4 Eylül 2021 #3 Türknet öneririm 100 mbps 99 TL, modemde bedava ve taahhütsüz.
METANİC Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ekim 2020 Mesajlar 4.369 Makaleler 3 Çözümler 80 4 Eylül 2021 #4 NetSpeed öneririm buradan fiber tariflere bakabilirsiniz. Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde. netspeed.com.tr
NetSpeed öneririm buradan fiber tariflere bakabilirsiniz. Netspeed - Taahhütsüz, Limitsiz En Uygun Fiber İnternet Paketleri | Altyapı Sorgulama | İnternet Hız Testi Taahhütsüz, Kotasız, En Uygun Fiber İnternet ve En Ucuz İnternet Paketleri, Netspeed kalitesiyle hizmetinizde. netspeed.com.tr
FurkanEkici Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 130 4 Eylül 2021 #5 zeki1981 dedi: TurkNet iyi ve ucuzdur FTTH dairede var ama sokakta var mı bu önemli. Genişletmek için tıkla... Sitede oturuyorum o yuzden sokakta mevcut.
zeki1981 dedi: TurkNet iyi ve ucuzdur FTTH dairede var ama sokakta var mı bu önemli. Genişletmek için tıkla... Sitede oturuyorum o yuzden sokakta mevcut.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 4 Eylül 2021 #6 FurkanEkici dedi: Sitede oturuyorum o yuzden sokakta mevcut. Genişletmek için tıkla... Tamam TurkNet iyidir.
FurkanEkici dedi: Sitede oturuyorum o yuzden sokakta mevcut. Genişletmek için tıkla... Tamam TurkNet iyidir.
FurkanEkici Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 130 4 Eylül 2021 #7 MobilRadar dedi: TurkNet öneririm 100 Mbps 99 TL, modemde bedava ve taahhütsüz. Genişletmek için tıkla... Destek konusunda ve internet baglama konusunda yavaslar o yuzden tercihim degil. zeki1981 dedi: Tamam TurkNet iyidir. Genişletmek için tıkla... Destek konusunda ve internet baglama konusunda yavaslar.
MobilRadar dedi: TurkNet öneririm 100 Mbps 99 TL, modemde bedava ve taahhütsüz. Genişletmek için tıkla... Destek konusunda ve internet baglama konusunda yavaslar o yuzden tercihim degil. zeki1981 dedi: Tamam TurkNet iyidir. Genişletmek için tıkla... Destek konusunda ve internet baglama konusunda yavaslar.
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 4 Eylül 2021 #8 FurkanEkici dedi: Destek konusunda ve internet baglama konusunda yavaslar o yuzden tercihim degil. Destek konusunda ve internet baglama konusunda yavaslar. Genişletmek için tıkla... Altyapının zayıf olduğu bölgelerde dediğin doğru ama FTTH sistemde desteğe ihtiyacı olmayacağı için sorun çıkmayacaktır.
FurkanEkici dedi: Destek konusunda ve internet baglama konusunda yavaslar o yuzden tercihim degil. Destek konusunda ve internet baglama konusunda yavaslar. Genişletmek için tıkla... Altyapının zayıf olduğu bölgelerde dediğin doğru ama FTTH sistemde desteğe ihtiyacı olmayacağı için sorun çıkmayacaktır.
MobilRadar Hectopat Katılım 19 Temmuz 2021 Mesajlar 743 Çözümler 4 4 Eylül 2021 #9 129 TL ödeyebilirseniz direkt altyapı sahibi Türk Telekom'dan 100 mbps alın, onun dışında gıbırnet'e de bakabilirsiniz.
129 TL ödeyebilirseniz direkt altyapı sahibi Türk Telekom'dan 100 mbps alın, onun dışında gıbırnet'e de bakabilirsiniz.
FurkanEkici Kilopat Katılım 2 Temmuz 2018 Mesajlar 130 4 Eylül 2021 #10 MobilRadar dedi: 129 TL ödeyebilirseniz direkt altyapı sahibi Türk Telekom'dan 100 Mbps alın, onun dışında GIBIRNet'e de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Taahhütsüz internet arıyorum GIBIRNet için sunucular yetersiz kalıyor diyorlar devamli kopmalar oluyormus.
MobilRadar dedi: 129 TL ödeyebilirseniz direkt altyapı sahibi Türk Telekom'dan 100 Mbps alın, onun dışında GIBIRNet'e de bakabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Taahhütsüz internet arıyorum GIBIRNet için sunucular yetersiz kalıyor diyorlar devamli kopmalar oluyormus.