Türk Telekom günde 3 defa internet gidip geliyor

Asmaka

Decapat
Katılım
22 Mayıs 2021
Mesajlar
48
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Şu sıralarda Vodafone'un çağdışı internetinden bıkıp Türk Telekom'a geçmiştim. İlk başta 25 Mbps aldım, hiçbir sıkıntı yoktu. Sonra beni aradılar, eğer 20 TL daha fazla öderseniz internetinizi 50 Mbps'ye yükseltiriz dediler. Ben de hemen balıklama atladım. Sonuçta bu fırsat kaçar mıydı? Kaçar olaydı. 50 Mbps'ye yükselttikten yaklaşık 2 ila 4 hafta sonra (tam hatırlamıyorum) PlayStation 4 Pro'mun keyfini çıkarırken bir anda internet gitti. Baktığımda sadece Power ışığı yanıyordu, 2 dk sonra DSL ve internet ışıkları vs. de geldi. Ancak bu günde 3 defa falan olmaya başladı. Yardım eder misiniz, ne yapmam gerek?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet kablosu eğer Vodafone'dan kalmış ise büyük ihtimal kablodandır, eğer eski değil ise/kalitesi kötü değil ise modemi yenileyin, eskiyse kabloyu yenileyin.
 
Hatlar ile ilgili bir sorun vardır. Siz Türk Telekom'u arayın onlara bir sorun onlar sorunun nedenini biliyorlardır eğer modem ile bır sıkıntınız var ise onlar size yardımcı olacaktır. Kablo ile alakalı sorun da olabilir.
 

Geri
Yukarı