Türk Telekom haricinde ISS önerisi

Türk Telekom'dan farklı bir yere geçmek istiyorum, hangi firmayı tercih edebilirim? Sanırım VDSL hatta sahibim, bunu net olarak bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?

Dosya Ekleri

• 1745855010994.png
    1745855010994.png
    9 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleyen: Moderatör:
Adresinde başka bir internet sağlayıcının kendi altyapısı yoksa ve TTNET altyapısı ile hizmet veriyorsa Türk Telekom'dan daha iyi bir hizmet alamazsın, bunu da unutma.

Adresinde başka bir internet sağlayıcının kendi altyapısı yoksa ve TTNET altyapısı ile hizmet veriyorsa Türk Telekom'dan daha iyi bir hizmet alamazsın, bunu da unutma.
Bunu çözmenin bir yolu yok mu? Çok fazla gereksiz fiyat çekiyorlar. 35 Mbit internete 650 lira gibi bir ücret ödüyorum.

Burada da port yok cevabını alıyorum.

Bunu çözmenin bir yolu yok mu? Çok fazla gereksiz fiyat çekiyorlar. 35 Mbit internete 650 lira gibi bir ücret ödüyorum.

Burada da port yok cevabını alıyorum.

Boş portun olmaması sizin için önemli değil. Çünkü siz farklı firmaya geçiş yapacaksınız. Eğer F/P bir internet firması istiyorsanız Gigaspeed'e bakabilirsiniz.

Boş portun olmaması sizin için önemli değil. Çünkü siz farklı firmaya geçiş yapacaksınız. Eğer F/P bir internet firması istiyorsanız Gigaspeed'e bakabilirsiniz.
Şimdi benim Türk Telekom ile olan taahhüt sürem 30 gün sonra bitiyor. Bundan sonra yapmam gereken başka bir şey var mı? Gigaspeed'e başvursam şu an hali hazırda olan modemim üzerinden kullanabiliyor muyum?

Şimdi benim Türk Telekom ile olan taahhüt sürem 30 gün sonra bitiyor. Bundan sonra yapmam gereken başka bir şey var mı? Gigaspeed'e başvursam şu an halihazırda olan modemim üzerinden kullanabiliyor muyum?

Modem size mi ait yoksa TT'ye mi ait? Bir de sizin hattınız fiber mi VDSL mi? Şöyle bir cihaz var mı?

Dosya Ekleri

• 1646913305338.png
    1646913305338.png
    1,1 MB · Görüntüleme: 24

Yeni konular

Geri
Yukarı