rap huzura erdirir
Decapat
Türk Telekom'dan farklı bir yere geçmek istiyorum, hangi firmayı tercih edebilirim? Sanırım VDSL hatta sahibim, bunu net olarak bilmiyorum. Nasıl öğrenebilirim?
Yok gibi gözüküyor.İnternet Altyapı Sorgulama - Fiber Altyapı - TurkNet
İnternet altyapı sorgulama ve fiber altyapı sorgulama için bu sayfaya göz atın! Telefon numaranız veya adresiniz ile hızlı ve kolayca altyapı sorgulayın!www.turk.net
Bunu çözmenin bir yolu yok mu? Çok fazla gereksiz fiyat çekiyorlar. 35 Mbit internete 650 lira gibi bir ücret ödüyorum.Adresinde başka bir internet sağlayıcının kendi altyapısı yoksa ve TTNET altyapısı ile hizmet veriyorsa Türk Telekom'dan daha iyi bir hizmet alamazsın, bunu da unutma.
Burada da port yok cevabını alıyorum.İnternet Altyapı Sorgulama - GÖKNET İLETİŞİM A.Ş. şuradan bakabilirsiniz sanırım.
Bunu çözmenin bir yolu yok mu? Çok fazla gereksiz fiyat çekiyorlar. 35 Mbit internete 650 lira gibi bir ücret ödüyorum.
Burada da port yok cevabını alıyorum.
Şimdi benim Türk Telekom ile olan taahhüt sürem 30 gün sonra bitiyor. Bundan sonra yapmam gereken başka bir şey var mı? Gigaspeed'e başvursam şu an hali hazırda olan modemim üzerinden kullanabiliyor muyum?Boş portun olmaması sizin için önemli değil. Çünkü siz farklı firmaya geçiş yapacaksınız. Eğer F/P bir internet firması istiyorsanız Gigaspeed'e bakabilirsiniz.
Şimdi benim Türk Telekom ile olan taahhüt sürem 30 gün sonra bitiyor. Bundan sonra yapmam gereken başka bir şey var mı? Gigaspeed'e başvursam şu an halihazırda olan modemim üzerinden kullanabiliyor muyum?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.