Müşteri hizmetlerini arayıp kolayca öğrenebilirdiniz aslında. Millenicom da mantıklı bence TurkNet'e göre hem daha uygun hem de taahhüt avantajı var.Millenicom nasıl kurulum yapar ücretsiz midir modem verir mi bilemediğim için Millenicom'u eledim.
@fitiq fotoğraf benim değil, daha bağlantı yapılmadı. Bu bağlantının yanlış olduğunu biliyorum zaten ama verim alinmasi için fast connector olmadan direkt füzyon ek yapılamaz mı?
TT altyapim var, TurkNet bu altyapıda 1000 Mbps vermiyor.
Binaya gelen değer hakkında bir fikrim yok hocam. Sanırsam binaya gelen değer konusunda bir şey yapamam, yaparsam da masraflı olursa onu karşılayamam şu an. Sizce füzyon ekin bana zararı olur mu? Füzyon ek yapmazlarsa sizce en fazla kaç olmalı optik güç? Örneğin 22 veya 15 olması büyük farklar oluşturur mu?Merhaba konuyu geç gördüm. @Disty arkadaşın dediği gibi binaya gelen değerde önemli binaya gelen değerin yüksek olduğu kabul edelim. Fast connector ile 1000 Mbps alabilirsiniz değerleriniz çok kötü olmadığı sürece ama değerlerim iyi olsun diyorsanız füzyon tercih edilmeli. Fast connectorde zamanla sorunlar görülebiliyor ayrıca füzyon gelen ekiplerin keyfinede bağlı, siz gelen ekiplere füzyon yapılmasını isteyin iyi birine denk gelirseniz yapabilir ama çok düşük ihtimal.
Değişmenizde fayda var.@Disty ZTE H298A beyaz modem taktılar ve evet kutudan çıkan kabloyu taktılar ama CAT5E mi bilmiyorum. Modem V9 değil. Kablo koyu yeşil renkli üzerinde CAT5 yazıyor ama E yazmıyor.
CAT.5 UTP 26AWG yazıyor sanırsam CAT5E değil.