Türk Telekom internet hızını düşürdü

Bekaykzgl

Hectopat
Daha fazla  
2 gün önce 50 MB internet bağlandı kuran kişi modeme 40 45 MB geliyor demişti. Sonra 25 35 MB hız aldığım için arıza başvurusu yaptım. Bugün aradım 24MB düşürmüşler hızı, öyle söyledi müşteri temsilcisi, yok uzakmışız falan dedi. Modem ayarlarında böyle gözüküyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hattın pek sağlıklı değilse hızı çekerler aşağı. Sana 40-50 değil 35 bile veremezler bu sağlıksız hat ile.

Benimde sabahtan beri mobil hat ne arama yapıyor ne arama alıyor. TT pişmanlıktır.

Eğer 40, 45mb hız alıyorduysanız demek ki bu hızı verebiliyorlar. Başka İnternet sağlayıcı şirketlerle de konuşun. Adresinizi belirtip nekadar hız verebileceklerini öğrenin bence. Eğer türk Telekomun verdiği hızdan yüksek bir hız veriyorlar ise Türk telekomünikasyon müşteri hiznetlerine açın telefon ve başka İnternet sağlayıcıların atıyorum 50mb hız verdiklerini eğer hızı eski haline getirmezler ise aboneliğinizi sonlandırıp yüksek hız veren başka bir şirket ile anlaşacağınızı söyleyin. Bakalım ne yapacaklar.

İnternet erişimini bir tren rayı gibi düşünün, öncelikli insanlar veya internet sağlayıcı firmalar bu rayı ilk kullananlar oluyor. Eğer paketiniz düşük ise bu raydan en az payı siz alırsınız. Tavsiyem TurkNet Millenicom gibi diğer kullanıcısına daha çok değer veren internet sağlayılarının sitelerinden altyapı sorgulaması yapın, eğer daha yüksek hızlar veriyorlarsa geçiş yapmanızı öneririm. Türk Telekom maalesef artık alt sınıf bir internet sağlayıcısı, büyük şirketlere bu tren rayını tahsis etmek için alt tabaka kullanıcıları mağdur ediyor. Yukarıdaki tavsiyemi dikkate almanızı öneririm.

1 yıl kadar önce Türk Telekom'dan TurkNet'e geçiş yapmıştık, Türk Telekom 16 Mbit indirme falan veriyordu, şu an 150 Mbit gördüğü bile oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…