Türk Telekom internet sağlayamadığı için taahhüd ücretsiz iptal edilebilir mi?

WEXABELL

Centipat
Daha fazla  
Ben bir Türk Telekom müşterisiyim. Dün saat 1 gibi int gitti ve gelmedi. Aradık dediler 48 saate gelir simdi de mesaj atmışlar 48 gün içerisinde gelecek diye ve bizim internetimiz taahhütlü. Şimdi bunlar bize internet sağlayamadığı için taahhüdü ücretsiz iptal edebilir miyiz?

Ben bir Türk Telekom müşterisiyim. Dün saat 1 gibi int gitti ve gelmedi. Aradık dediler 48 saate gelir simdi de mesaj atmışlar 48 gün içerisinde gelecek diye ve bizim internetimiz taahhütlü. Şimdi bunlar bize internet sağlayamadığı için taahhüdü ücretsiz iptal edebilir miyiz?
48 gün mü? Hiç böyle bir şey duymamıştım. Türk Telekom sözleşme var çıkamazsın diyebilir ama müşteri hizmetlerine verdiğin zaman sen kazanırsın. Hizmet vermediği için anlaşma geçersiz kalıyor.

Aynı durumu yaşamıştım. İnterneti sağlayamadıkları için o fatura döneminin ücretini ödememiştik lakin taahhüdü iptal etme durumumuz olmamıştı.

Müşteri hizmetlerine söylersen veya gidip dilekçe verirsen interneti kullanamadığın günlerin ücretini faturadan keserler sadece taahhüd ücretsiz iptal olmaz cayma bedeli alırlar aboneliğin iptal olması için senin başvurman lazım 48 gün değildir o 48 saattir ben de yaşadım 1 ay gelmedi internet 400 TL faturayı 100 TL ödemiştim.

Geri
Yukarı