Türk Telekom internet taahhüdü sona ermesine rağmen internetimiz devam ediyor!

Dosya Ekleri

• Fatura.png
    Fatura.png
    24 KB · Görüntüleme: 42
Ben aktif olarak işleyen borcun gözükeceğini düşündüm.
Şu an bir borucunuz yok. Misal güncel fatura tutarınız 200TL civarı olarak görünüyormuş. Bu muhtemelen kullandığınız tarifenin taahhütsüz ücreti. Güncel fatura tam ücreti gösteriyor çünkü sizin 1 ay kullanım yapacağınızı varsayıyor. Sonuçta TurkNet'e geçeceğinizi, veya geçişin şu günde yapılacağını Türk Telekom bilemez. Hizmetiniz TurkNet'e geçer, Türk Telekom'daki hizmetiniz kesilir. Ondan sonra x günlük fatura çıkar. Ve ona göre ücretlendirme yapılır.

Şu an bir borucunuz yok. Misal güncel fatura tutarınız 200TL civarı olarak görünüyormuş. Bu muhtemelen kullandığınız tarifenin taahhütsüz ücreti. Güncel fatura tam ücreti gösteriyor çünkü sizin 1 ay kullanım yapacağınızı varsayıyor. Sonuçta TurkNet'e geçeceğinizi, veya geçişin şu günde yapılacağını Türk Telekom bilemez. Hizmetiniz TurkNet'e geçer, Türk Telekom'daki hizmetiniz kesilir. Ondan sonra x günlük fatura çıkar. Ve ona göre ücretlendirme yapılır.
Evet. 202.75 TL güncel fatura borcu gözüküyor. Türk Telekom online işlemler uygulamasına mobilden girdiğim zaman geçmiş dönemde ödediğim faturalara bak ve güncel faturaya bak diye kısımdan gözüküyor.
Normalde biz 100 TL ödüyorduk aylık internete.
Modem bozulunca yeni modem aldık ve faturaya yansıttılar her ay için.
100 TL yerine modem aldığımız için aylık 116 TL ödemeye başladık.
Yine de 100 TL üzerinden yani modem sonuçta olağanüstü bir durum olduğundan, 100 TL üzerinden iki katlı tarifeye geçilmiş. Taahhütsüz tarifeye yani. Demek ki.

Evet. 202.75 TL güncel fatura borcu gözüküyor. Türk Telekom online işlemler uygulamasına mobilden girdiğim zaman geçmiş dönemde ödediğim faturalara bak ve güncel faturaya bak diye kısımdan gözüküyor.
Normalde biz 100 TL ödüyorduk aylık internete.
Modem bozulunca yeni modem aldık ve faturaya yansıttılar her ay için.
100 TL yerine modem aldığımız için aylık 116 TL ödemeye başladık.
Yine de 100 TL üzerinden yani modem sonuçta olağanüstü bir durum olduğundan, 100 TL üzerinden iki katlı tarifeye geçilmiş. Taahhütsüz tarifeye yani. Demek ki.
Modem taksidiniz şu an devam ediyor mu?

Modem taksidiniz şu an devam ediyor mu?
Modem satın aldığımızda, taahhüdümüzün bitmesine 8 ay kaldığını varsayalım.
8 aya kalacak şekilde modemin parasını bölmüşlerdir diye tahmin ediyorum.
Taahhüdün bitmesi ve tüm faturaları ödediğimize göre bir borcun kalmadığını varsayıyorum.
Tabii ki de emin değilim.

Modem satın aldığımızda, taahhüdümüzün bitmesine 8 ay kaldığını varsayalım.
8 aya kalacak şekilde modemin parasını bölmüşlerdir diye tahmin ediyorum.
Taahhüdün bitmesi ve tüm faturaları ödediğimize göre bir borcun kalmadığını varsayıyorum.
Tabii ki de emin değilim.
Kalan modem ücretini de peşin olarak alırlar. Biraz sabır göster ve Turknet'e geçiş bitsin. Bir ay geçsin sonra ödeme yaparsın. Evet modem açık bir şekilde interneti kullan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı