Türk Telekom: İnternet yavaş değil, kullanıcılar yavaş interneti tercih ediyor

Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç tarafından yapılan açıklamalara göre Türkiye'deki kullanıcılar yavaş interneti tercih ediyor(muş)!

Türk Telekom CEO'su Ümit Önal, Yeni Mesaj'a yaptığı açıklamada, hız verilebilirlik ile müşteri tercihlerinin farklı olduğunun altını çizerek, "Hız meselesi Türk Telekom için bir ödevdir" diye konuştu.

Aynı konuda Yeni Mesaj'a değerlendirmelerde bulunan Türk Telekom Teknoloji Genel Müdür Yardımcısı Yusuf Kıraç ise Avrupa Operatörler Birliği'nde başkanlık yaptığına işaret ederek, şunları söyledi: "Örneğin Almanya'da fiberleşme oranı yüzde 3.5, bizde yüzde 20... Polonya'da satılan tarifelerin yüzde 50'si 50 megabitin üstünde. Türkiye'de kullanıcılar düşük hızları tercih ediyor. Bir de Avrupa'da hane başına 1.4; Türkiye'de 3.4 kişi düşüyor. Ciddi ortak kullanıcı var! Haliyle hız düşüyor. Dahası kapıda fiber var ancak apartmanların iç donanımı fibere uygun değil."
 
Bu konuya tek söyleyeceğim şey.
bruh_by_kiwi_willo8088_de15xk7-fullview.jpg
 
Bir firma, Türk Telekom altyapısını kiralayıp üstüne kar payı koyup 35 Mbit interneti 76 liraya verebiliyor. Ama altyapının bizzat kendisi Türk Telekom aynı paketi 290 liraya veriyor.

Sonra da millet yüksek hızı beğenmiyor oluyor. Dalga geçin bakalım, bakalım nereye kadar geçeceksiniz..
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı