Türk Telekom kolay giriş yapılmıyor

Juhrien

Picopat
Makaleler
1
ESIM satın almıştım. Geçenlerde teslim edildi. Teslim edildiği ana kadar Türk Telekom'un Online işlemler sitesinden kolay giriş ile giriş yapıp siparişimle ilgili detayları görebiliyordum. ESIM teslim edildikten sonra siteye tüm erişimim kesildi. Hiçbir şekilde siteye giriş yapamıyorum. Kaç kere denesem de deneyeyim olmuyor, hangi cihazdan denesem de deneyeyim olmuyor. Hepsi aynı şekilde giriş yaptığım zaman beni anasayfaya geri yolluyor. ESIM'i aktif edebilmem için gereken QR kodu bu sitede olduğu için siteye giriş yapmalıyım ama yapamıyorum ve bu yüzden ESIM'i hala aktif edemedim. Müşteri hizmetleriyle konuştum ve evrakmobil@turktelekom.com.tr adresine mail göndermemi durumu yazmamı istediler yaptım fakat hiç cevap vermediler. Sonra geri tekrar aradım bu sefer gönderdiğiniz maili göremiyoruz vs. deyip oyaladılar. Hiç yardımcı olamadılar. Bölgede bulunan bir bayiye gitmemi ve orada problemimi çözebileceklerini söylediler. Yardım eder misiniz?
Bunlar aldığım hatalar (bilgisayarımda giriş yaptıktan sonra gelen hatayı çok çok hızlı bir şekilde geri kapatıyor o yüzden video çekip videodan durdurarak gördüm hatayı):

VFRKrmp (1).png

c6e29801-32ca-4d5b-9994-d9c1471acb56 (1).jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı