Türk Telekom kullanmayın

@AreYouOkey Türk Telekom pişmanlıktır. Başkaları da benim çektiklerimi çekmesin diye uğraşıyorum. Resmen köşeye sıkıştıklarını anladıklarında kanunları sallayıp mahkemeye verin o zaman dediler.
 
Zamanında bu illet firma bizi doping yeni adıyla belki yeni de değildir bilmiyorum ama Millenicom firmasına yönlendirdi. İyi ki yönlendirmiş şu an gayet iyi değerler alıyorum ve müşteri hizmetleri de gayet iyi. Bu firmadan en kısa zamanda kurtulmanız dileğiyle hocam.
 
@183206 Hükümet bunlara düzgün bir kanun ile cezaları basacak bunlar bir daha yapmaya korkacak. İbret olacak herkese ama yok işte. 2021 de 100 down/8 up aliyoruz şaka gibi. Versene 100/100, 1000/1000. Hayır bari TT kendisi vermiyor diğer firmaların önünü kesmese. TT pişmanlıktır umarım hakkını alır ve ayrilirsin. Sana tek önerim dediğim gibi diğer taahhütsüz firmalar. Taahhut yok zaten herşey kafana göre. 6 yıldır TT kullanmiyorum, kimseye de önermiyorum.
 
Ben de aynı şikayeti TurkNet için yapacağım, İnternet başlayana kadar, birçok yalan söylediler, şimdi her şeyi inkar ediyorlar, asla ve asla TurkNet kullanmayın, önceden Turuncu net kullanıyordum, çok memnundum, sadece daha fazla hız için geçiş yaptım, sistemim olduğu halde, yeni abone işlemi yapmışlar, zorla kurulum ücreti alıyorlar, ödeyip dava açacağım,
 
Günlük kesintiler yaşanıyor normal çünkü bütün Türkiye'ye tek alt yapı sağlayan şirket neredeyse TT bu yüzden sabırlı olun ve bekleyin veya Müşteri Temsilcisine ulaşın.
 

Geri
Yukarı