Çözüldü Türk Telekom modem arayüzüne erişilemiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
TD-W9970v3 modem kullanıyorum. TurkNet yüzünden internet bağlantısı sürekli kesiliyordu 2 kere restart attım sonra modemin fişini çekip uyudum. Uyandıktan sonra babam DSL kablosunu filan çekmiş bayağı karıştırmış ve şimdi modemin arayüzüne giremiyorum. Yeniden başlattım, kabloyu çektim 3 kere restart attım ama aynı. CMD'ye Ipconfig yazdığımda default gateway boş. Telefondan Wi-Fi ile bağlanmaya çalıştığımda ise IP adresi alınıyor kısmında kalıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Başlat menüsüne veya Win+R tuşuyla açılan çalıştır kutusuna ncpa.cpl yazıp enter'layın. Gelen ekranda ağ bağdaştırıcınızı bulup sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Buradan İnternet Protokolü Sürüm 4'ü seçip özellikleri seçin. Sonrasında aşağıdaki IP adresini kullan diyerek buraları el ile doldurun. Eğer daha önceden arayüze 192.168.1.1 ile giriyorsanız şu şekilde doldurmayı deneyin.

IP adresi: 192.168.1.50
Alt ağ maskesi: 255.255.255.0
Varsayılan ağ geçidi: 192.168.1.1

Tercih edilen DNS sunucusu: 192.168.1.1
Başlat menüsüne veya Win+R tuşuyla açılan çalıştır kutusuna ncpa.cpl yazıp enter'layın. Gelen ekranda ağ bağdaştırıcınızı bulup sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Buradan İnternet Protokolü Sürüm 4'ü seçip özellikleri seçin. Sonrasında aşağıdaki IP adresini kullan diyerek buraları el ile doldurun. Eğer daha önceden arayüze 192.168.1.1 ile giriyorsanız şu şekilde doldurmayı deneyin.

Çözüm
Başlat menüsüne veya Win+r tuşuyla açılan çalıştır kutusuna ncpa. Cpl yazıp enter'layın. Gelen ekranda ağ bağdaştırıcınızı bulup sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Buradan internet protokolü sürüm 4'ü seçip özellikleri seçin. Sonrasında aşağıdaki IP adresini kullan diyerek buraları el ile doldurun. Eğer daha önceden arayüze 192.168.1.1 ile giriyorsanız şu şekilde doldurmayı deneyin.

Hocam dediklerinizi yaptım bu sefer hata vermek yerine site yüklemede kalıyor ve sonra yanıt vermesi çok uzun sürdü diyor.

Yaptım hocam lakin sorun hala devam ediyor. 8.8.4.4'ü de denedim. @K.Makise

Başlat menüsüne veya Win+r tuşuyla açılan çalıştır kutusuna ncpa. Cpl yazıp enter'layın. Gelen ekranda ağ bağdaştırıcınızı bulup sağ tıklayın ve özellikleri seçin. Buradan internet protokolü sürüm 4'ü seçip özellikleri seçin. Sonrasında aşağıdaki IP adresini kullan diyerek buraları el ile doldurun. Eğer daha önceden arayüze 192.168.1.1 ile giriyorsanız şu şekilde doldurmayı deneyin.

Hocam dediğinizi telefona uygulamaya çalıştım sorun çözüldü telefondan arayüze girebiliyorum. Sağ olun. ( çözüm olarak işaretlemek istiyorum ama telefondan görünmüyor.)

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Yaptım hocam lakin sorun hala devam ediyor. 8.8.4.4'ü de denedim. @K.Makise

Hocam dediğinizi telefona uygulamaya çalıştım sorun çözüldü telefondan arayüze girebiliyorum. Sağ olun. ( çözüm olarak işaretlemek istiyorum ama telefondan görünmüyor.)

Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Mesajı raporlaya tıklayın çözümü seçin gönderin.

Asus marka roter aldım internet türk telekom kullanıyorum kurulumunu yaptım ama ne yaparsam yapıyem modem ara yüzüne giremşyorum yardım bekliyorum

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı