İnternet çok yavaştı, ben de modemi resetledim ama resetledikten sonra DSL ışığı yanmamaya başladı. Modem arayüzüne de girdim ama bir işe yaramadı. Bunun bir çözümü var mı?
İnternet çok yavaştı, ben de modemi resetledim ama resetledikten sonra DSL ışığı yanmamaya başladı. Modem arayüzüne de girdim ama bir işe yaramadı. Bunun bir çözümü var mı?
Hocam dediklerinizin hepsini yaptım. Olmadı, müşteri hizmetlerini aradım. İnternet bağlantısını sağladılar ama modem üzerinde DSL ışığı yanmamakta.Bir problem daha çıktı. Bilgisayardaki Ethernet kablosunun bağlı olmasına rağmen internet yok gösteriyor.
Hocam dediklerinizin hepsini yaptım. Olmadı, müşteri hizmetlerini aradım. İnternet bağlantısını sağladılar ama modem üzerinde DSL ışığı yanmamakta. Bir problem daha çıktı. Bilgisayardaki Ethernet kablosunun bağlı olmasına rağmen internet yok gösteriyor.