Çözüldü Türk Telekom modeminde nasıl 5GHz açılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

373250

Hectopat
192.168'e giremedim çünkü modemde ne kullanıcı adı ne de şifre yazıyor, bu şifreyi öğrenip 5GHz erişimini nasıl açabilirim? İyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mutlu sona yaklaştım sanırım. Şu an halen aynı Wi-Fi'dayim ve 5 GHz ışığı yanıp sönüyor şu anda. Sanırım konuyu çözdük hocam.
Yorumunuzu görmediğim için modeme bakmamıştım, 5GHz ışığı var mı yok mu diye varmış ve yanıyor yani 5GHz hizmeti aktif durumda. İlkel testimiz ile doğru ve istenilen ağda olduğunuzu da çözmüş olduk. Eğer tamamen emin olmak istiyorsan Instagram vs. kullanıyorsan akışı olan bir sosyal medya uygulamasında keşfetinizi yenileyin ve takip edin sonra çıkış yapıp uygulamayı tamamen kapatın anlarsınız zaten.

Keyifli kullanımlar dilerim.
Aynı sorunu yaşadım, önce internetteki tüm şifreleri denedim olmadı. En son ISS'yi aradım ve yardımcı oldular ordan. Bizim ISS büyük değil öyle ilçe internetcisi ama yine yardım ederler diye düşünüyorum.

Şifrenizi modemi resetleyerek, sıfırlama işlemi yapabilirsiniz ve kendi belirlediğiniz şifre ile kullanmaya devam edebilirsiniz. Tüm ayarlarınızın gideceğini unutmayın, modeminizin modeline göre internet üzerinde dokümanları vardır. Bu dokümanlara göre 5GHz ayarlarınızı yapabilirsiniz.

Bunun dışında müşteri hizmetleri hem şifre hem 5GHz noktasında sizlere yardımcı olacaklardır. Ya sizi yönlendirirler ya da kendileri uzaktan işlem sağlarlar.

Hocam ben 15 yaşındayım arasam bana yardımcı olurlar mı?
Hangi modemi kullanıyorsun?
ZTE ZXHN H298A Home gateway

Modemin arkasında 5 GHZ ile ilgili bir QR vardı okuttum. Bu ağa bağladı.

Hocam ben 15 yaşındayım arasam bana yardımcı olurlar mı?

ZTE ZXHN H298A Home gateway
Sanmıyorum fatura sahibinin onayını isteyebilirler ama durumu güzelce ve sakince açıklamaya çalışın belki niyetinizin kötü olmadığını anlayınca doğrulayabilirlerse sizi yardımcı olabilirler. Ama şans tabii karşınızdaki görevliye bağlı.

Anladım hocam. Sanırım geçen sene ilk tasindigimizda rahmetli babamın üzerindeydi sanırım sonradan anneme geçti annemin öğrenmesini çok istemem açıkçası.

O zaman en iyi seçeneğiniz modemin modeline göre sıfırlama işlemi yapacaksınız. Sonrasında oluşacak herhangi bir sorunda da yine iletişime geçmeniz gerekecek onu da düşünün eğer uğraşmak istemiyorsanız.

Boş bir zamanımda araştırıp uygulayacağım hocam. Bir de yukarıdaki resme ve üstündeki yazı ile ilgili bir bilginiz var mı?

Boş bir zamanımda araştırıp uygulayacağım hocam. Bir de yukarıdaki resme ve üstündeki yazı ile ilgili bir bilginiz var mı?
Bu arada aynı ağ adı altında 2.4GHz olarak ayrılmış fakat sizin bağlı olduğunuzda GHz belirtmiyor çoğu modem 5GHz olarak belirtir altta olduğu gibi fakat bağlanmış olabilirsiniz. Bağlı olduğunuz ağın ayarlarını kontrol edin belki 5GHz'ye bağlanmış olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…