Türk Telekom mu TurkNet mi?

Başlıkta gördüğünüz gibi Türk Telekom ile TurkNet arasındaki farkları sordum. Türk Telekom'dan artık sıkıldım çünkü hiçbir türlü çekmiyor. Aranızda TurkNet kullanan varsa tavsiye eder misiniz?

3 Yıldır TürkNet kullanıyorum bir sıkıntısı yok. Müşteri hizmetleri online bildirim üzerine gayet güzel çalışıyor 24 saat içinde geri dönüş sağlıyor maksimum 48 saat içinde sorunların %90'ı çözülüyor.

Öncelikle altyapına ( https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ ) ve port durumuna bak (port durumuna Extranet - İnternetsiz Ev Kalmasın üzerinden bak derim ). Sonrasından başvurunu yap. Başvurunu yaparken arkadaşının davet kodu (yakın akraba vs.) mutlaka söyle 1 ay sen 1 ay davet eden bedava kazanır.
Ayrıca taahhüt yapmadığın için istediğin an çıkabilme gibi bir avantajın var. En yüksek hızı en düşük fiyata alıyorsun. Vdsl ve fiber için adsl'den farklı bir modeme ihtiyacın olduğunu unutma. Davet kodu lazımsa ( NWI99JM13LRE ).
 
Ben Türk Telekom kullanıyorum 3 ay kadar sonra TürkNet'e geçeceğim altyapın olsun olmasın alınmaz ben aldım 0'dan altyapı çektik ilk başta 16 MB verdikleri interneti günden güne düşürdüler biz yapsak suç olur kurum yapsa hata olur.
42 tane şikayet kaydıma da şöyle cevap verdiler 5 saatliğine internetimi 11.60 MB'ye çıkardılar çok sağ olsunlar 4 yıldır çaldıkları 8 MB' internetimi 5 saatlığını 3.60'ını geri verdiler.
 
Diğer arkadaşların aksine ben TürkNet'i öneriyorum hocam, her iki sağlayıcı da aynı özelliklerde hizmet sunucaksa al derim. Evet eksi yönleri var ama 2 seneye yakın kullanıyorum ciddi bir problem yaşamadım. Stabil bir alt yapınız varsa kesinlikle öneririm taahhüt cayma bedeli vs olmamasıda ekstrası.
 
Türk Telekom'dan geçmiştim, memnunum. Aynı kalitede hizmet alıyorum. Arıza olduğunda yönlendirilen eleman da Türk Telekom'undu hatta. Fiyatı uygun ve taahhüt yok. TT altyapısında iseniz düşünebilirsiniz.
Kullandığım paket : 100 Mbit'e kadar + 1000 DK telefon : 98 TL
10140942707.png
 
TürkNet'in amacı kendi yönetiminde olmayan altyapıda evine gelen maksimum (kullanılabilir) hızda internet sağlamak. Eğer hat değerleriniz almak istediğiniz hıza uygunsa geçiş yaptığınızda bölgeye bağlı bakım durumları gibi istisnalar hariç olmak üzere sorunsuzca kullanabilirsiniz. Vodafone'dan TürkNet'e geçtim. Sitemizdeki Fiber ankastresi sayesinde VDSL alıyorum ve hızımdan gayet memnunum. TürkNet'in verdiği internette TT sadece aracı firma oluyor. Sırf bu sebepten geçme diyenleri anlamakta zorlanıyorum. Ayrıca 30 günlük deneme süresinde memnun kalmazsanız bildiğim kadarıyla ücret almaksızın iptal edilebiliyor.
 

Geri
Yukarı