Türk Telekom Ping sorunu

Berhorze

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba ben yaklaşık olarak 1.5 - 2 yıldır TTNET kullanıyorum. Normalde beni rahatsız edecek derecede bir ping değerim yoktu Speedtest'ten baktığımda. Lakin şu 3 haft a önce ne oldu bilmiyorum ama internet bir anda kafayı yedi. Sabah saatlerinde ping yok 12.00-00.00'a kadar (değişken olabiliyor bazen 15.00-16.00 gibi başlıyor ping çıkmaya 00.00-01.00'a kadar sürüyor) pingim çıkıyor. Ve bana yapılan hiçbir mantıklı açıklama yok müşteri hizmetlerini aradığımda hiçbir çözüm alamıyorum modem şirketi (TP-Link) müşteri hizmetleri hayatımda gördüğüm en kötü temsilcilere sahip ve neredeyse hiçbir şey yapamıyorlar neyi sorsam onu yapamıyoruz bunu yapamıyoruz diyorlar. Aynı şeyi TTNET müşteri hizmetlerine sordugumda tam tersini diyor. İki şirket birbirleriyle çelişiyorlar ve yine mağdur ben oluyorum. Aşırı saçma bir şekilde ne oyun oynayabiliyorum ne de doğru düzgün video & film izliyebiliyorum çok sinir edici olmaya başladı. Tüketici haklarına şikayet etmeden önce son olarak ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tüketici hakem heyeti en son çaren olmalı. En başında o yola başvurman doğru olmaz.
Kullandığın internet paketinin hızı kaç?
Sen kaç MBPS hız alıyorsun?
ADSL, VDSL, Fiber; hangisini kullanıyorsun?
Modem arayüzü hat değerlerini kontrol ettin mi?
Bu soruların yanıtlarını yazarsan yardımcı olabiliriz.

Merhaba, bende uzun süredir Türk Telekom Zyxel kullanıyorum fakat şu ana kadar 1 kere bile yaşamadım, internet hızı 16 MHZ size daha fazla yardımcı olabilmem için bazı sorular sormak istiyorum,
Oturduğunuz il,ilçe,şehir neresi?
Internet hızınız ne?
Kaç MBPS hız alıyorsunuz?

Aynı soruları sordum zaten. Cevap gelince yardımcı olurdun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…