Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Mayıs 2021 #1 Dün açtığım konudan sonra düzeldi eskisi gibi download upload hızına geldi ama hala ping sorunu var. Anlaımyorum kabloda falan mı sıkıntı var. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Mayıs 2021
Dün açtığım konudan sonra düzeldi eskisi gibi download upload hızına geldi ama hala ping sorunu var. Anlaımyorum kabloda falan mı sıkıntı var.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 3 Mayıs 2021 #2 Şimdi toplanır klasik Türk Telekom diye. Senin internetin ile alakası yok. Telekom son 1 haftadır kendi yurt dışı çıkışları ile kavga ediyor.
Şimdi toplanır klasik Türk Telekom diye. Senin internetin ile alakası yok. Telekom son 1 haftadır kendi yurt dışı çıkışları ile kavga ediyor.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Mayıs 2021 #3 Patrixcs dedi: Şimdi toplanır klasik Türk Telekom diye. Senin internetin ile alakası yok. Telekom son 1 haftadır kendi yurt dışı çıkışları ile kavga ediyor. Genişletmek için tıkla... Genel sorun değil mi ?Çünkü bi açıklama yapmamışlar.
Patrixcs dedi: Şimdi toplanır klasik Türk Telekom diye. Senin internetin ile alakası yok. Telekom son 1 haftadır kendi yurt dışı çıkışları ile kavga ediyor. Genişletmek için tıkla... Genel sorun değil mi ?Çünkü bi açıklama yapmamışlar.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 3 Mayıs 2021 #4 @Ashes genel bir sorun var. Aynı şekilde ben sorun yaşıyorum. Telekom bu tür konularla ilgili hiçbir zaman açıklama yapmıyor.
@Ashes genel bir sorun var. Aynı şekilde ben sorun yaşıyorum. Telekom bu tür konularla ilgili hiçbir zaman açıklama yapmıyor.
B BrokenHeartS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ocak 2018 Mesajlar 1.731 Çözümler 9 3 Mayıs 2021 #5 Modemi kapat aç yaptınız mı hocam birde yoğunluktan kaynaklı olabilir malum pandeminin etkisi de az çok ortada.
Modemi kapat aç yaptınız mı hocam birde yoğunluktan kaynaklı olabilir malum pandeminin etkisi de az çok ortada.
Göründüğü Gibi Olan Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 332 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer SSCB(Rusya)-Moskova 3 Mayıs 2021 #6 Bende de aynı sorun var hocam.
TechnoFutbol Hectopat Katılım 11 Nisan 2021 Mesajlar 282 Çözümler 3 Yer Microsft Şirketi 3 Mayıs 2021 #7 Ashes dedi: Dün açtığım konudan sonra düzeldi eskisi gibi download upload hızına geldi ama hala ping sorunu var. Anlaımyorum kabloda falan mı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de 35 Mbps internet Türk Telekom sorun var.
Ashes dedi: Dün açtığım konudan sonra düzeldi eskisi gibi download upload hızına geldi ama hala ping sorunu var. Anlaımyorum kabloda falan mı sıkıntı var. Genişletmek için tıkla... Hocam benim de 35 Mbps internet Türk Telekom sorun var.
Ashes Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 2.576 Makaleler 1 Çözümler 5 3 Mayıs 2021 #8 Şükür.Modemde sorun var sandım bende teşekkürler cevap verdıgınız için. TechnoFutbol dedi: Hocam benim de 35 Mbps internet Türk Telekom sorun var. Genişletmek için tıkla... Patrixcs dedi: @Ashes genel bir sorun var. Aynı şekilde ben sorun yaşıyorum. Telekom bu tür konularla ilgili hiçbir zaman açıklama yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Göründüğü Gibi Olan dedi: Bende de aynı sorun var hocam. Genişletmek için tıkla...
Şükür.Modemde sorun var sandım bende teşekkürler cevap verdıgınız için. TechnoFutbol dedi: Hocam benim de 35 Mbps internet Türk Telekom sorun var. Genişletmek için tıkla... Patrixcs dedi: @Ashes genel bir sorun var. Aynı şekilde ben sorun yaşıyorum. Telekom bu tür konularla ilgili hiçbir zaman açıklama yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Göründüğü Gibi Olan dedi: Bende de aynı sorun var hocam. Genişletmek için tıkla...