Türk Telekom Pingin kısa süreliğine çok fazla yükseltmesi

Kontrol ettim hocam fakat sadece oyunum ve Discord açık arkada herhangi bir uygulama açık değil.

Böyle düşününce gerçekten altyapı sorunu olduğunu anladım çünkü herhangi bir uygulama açık değil bir anda yükselmesi gerçekten çok saçma yarın müşteri temsilcilerini arayacağım.

Hata zaten Türk Telekom çöpünde her yere VDSL2 koyarsan. Yoğunlukta hız düştüğü için direkt arayıp şikayet ederler tabii. Burada müşteri haklı mantıken benim gibi altyapısında sadece VDSL2 olanlar TT sövmekte aşarı haklı. Şehir planlaması güzel olan bir yere bile VDSL2 dizıyorlar. Cidden rezaletler tamam hadi getirdiğin VDSL2 beri en son teknolojiden hizmet sunsana. Almanya'ya bak adamlar VDSL2 dolu ama altyapıları VDSL2+ hiç görmedim berbat diyen orada.
 
Ben 50 Mbps fiber kullanıyorum ama 100-200 kb'a kadar düşüyor indirme hızım. Bu kadar da yavaşlamaması lazım bence. Yeniden inceleme oluşturdum bugün, bakalım ne olacak.
Yanarım yanarım 16 Mbps parası ödeyip ortalama 6 Mbps hız aldığıma yanarım. Bilseydim en düşük hızı alırdım nasıl olsa hepsi aynı yere çıkıyor. :D Hem de daha düşük ücret öderdim. Neyse, arada bir dizi, film filan izliyorum bunları idare etsin yeter.
 
Arkadaşlar Türk Telekom kullanıyorum normalde aldığım internet 30 Mbps download 2 ping 5 upload fakat bugün bir sorun çıktı sebepsiz maalesef çözemedim. Sorunum şu internet gayet hızlı iken Valorant'ta 20 ping alırken ping bir anda 800-900 seviyelerine geliyor internet hızım ise 1 Mbps'e düşüyor. Bulamadım çözümü çünkü sorunun kaynağını anlayamadım hiçbir şey indirmiyorum veya interneti kullanan hiçbir şey yok fakat 5 dakikalığına çıkıyor sonra ben bir şey yapmadan geri düzeliyor fakat gerçekten kanser eden bir sorun çözümü veya sorunun kaynağını bulan varsa yazsın lütfen.

Ftth altyapı kullanıyorum. Ona rağmen 39 ms alırken artık 70 ms alıyorum oyunlarda. Yani diyecek laf bende bulamıyorum artık. Allah kolaylık versin.
 
Pingi yüksek almanız normaldir. EBA TV'den dolayı ülke genelinde upload Speed yani gönderi hızı yetmediğinden dolayı yüksek pingin oluşmasına sitelerin geç açılmasına neden olmaktadır.
 

Geri
Yukarı