Türk Telekom Pişmanlığım

5 yıl diyorsunuz. 5 yılda sizin bulunduğunuz muhitte abone sayısı artmış olabilir. Buna bağlı olarak hattın gürültüsü fazla olabilir. Teknik konuları düşünmeden düşük diyerek suçlamayın. Her ne kadar hizmet olarak kötü olsalar bile suçu atıp uzaklaşıyorsunuz.
Bu arada bulunduğum mahalleyi biliyorum ekstradan taşınan biri yok ve bir çoğuyla da arkadaşız. Fazladan abone olan veya taşınan biri olmadı o süre içinde.

Tamam da sonuçta her türlü sağlayamıyorlar. Suç kimde düşük hız alıyorum diye suç bende mi? Suç atıp uzaklaşmıyorum bu arada her zaman lafımın arkasındayım.
Siz gidip adamlara sordunuz mu bana neden veremiyorsunuz hızı diye? Ben 11 yıl Türk Telekom kullandım. Eğer bilgiliyseniz kazıklanma veya hız düşüklüğü yaşama şansınız yok. Çok üstün körü konuşuyorsunuz. Orada sizin olduğunuz muhite 1 tane bina bile yapılsa o hattın gürültüsü ne kadar artar haberiniz bile yok boş yapıyorsunuz. Servis çağırmak ücretsiz git ara çağır servisi söyle. Servis sana ters yaparsa da tutanak tutturup abonelikten cayma bedeli ödemeden çıkarsın. Burada gelip kötü ağzı yapma. Bilgisizlik ediyorsun hala konuşuyorsun.

Siz gidip adamlara sordunuz mu bana neden veremiyorsunuz hızı diye? Ben 11 yıl Türk Telekom kullandım. Eğer bilgiliyseniz kazıklanma veya hız düşüklüğü yaşama şansınız yok. Çok üstün körü konuşuyorsunuz. Orada sizin olduğunuz muhite 1 tane bina bile yapılsa o hattın gürültüsü ne kadar artar haberiniz bile yok boş yapıyorsunuz. Servis çağırmak ücretsiz git ara çağır servisi söyle. Servis sana ters yaparsa da tutanak tutturup abonelikten cayma bedeli ödemeden çıkarsın. Burada gelip kötü ağzı yapma. Bilgisizlik ediyorsun hala konuşuyorsun.
Söyledim zaten.16 Mbpslik paketi kullanıyorum ama yakınını bile kullanamadığımı belirttiğimde "bizde bir sorun yok" diyorlar benim ne yaptığımı bilmeden boş konuşmayın. Bulunduğum bölgeye bina falan da yapılmadı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı