Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #1 Herkese merhabalar! Az önce Türk Telekom Play Store üzerinden F1 2012 satın aldım fakat ülkenizde geçerli değil diyor? Ne yapmam lazım? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Mayıs 2021
Herkese merhabalar! Az önce Türk Telekom Play Store üzerinden F1 2012 satın aldım fakat ülkenizde geçerli değil diyor? Ne yapmam lazım?
Dümdüz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 6.445 Makaleler 56 Çözümler 127 Yer İstanbul 16 Mayıs 2021 #2 Türk Telekom Play Store ile iletişime geç.
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #3 Dümdüz dedi: Türk Telekom Play Store ile iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Geçemiyorum. Türk Telekom'un müşteri hizmetlerinde Playstore ile bir kısmı yok. Yardımcı olur musunuz? Paramın boşa gitmesini istemem.
Dümdüz dedi: Türk Telekom Play Store ile iletişime geç. Genişletmek için tıkla... Geçemiyorum. Türk Telekom'un müşteri hizmetlerinde Playstore ile bir kısmı yok. Yardımcı olur musunuz? Paramın boşa gitmesini istemem.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 16 Mayıs 2021 #4 Region Restriction - Playstore Playstore services are currently available only in Turkey. www.playstore.com
Region Restriction - Playstore Playstore services are currently available only in Turkey. www.playstore.com
Erdo2525 Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 1.789 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer Beylikdüzü Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2021 #5 AXCHNEER dedi: Region Restriction - Playstore Playstore services are currently available only in Turkey. www.playstore.com Genişletmek için tıkla... Yine müşteri hizmetlerine dönüyor. Öyle bir bölüm yok müşteri hizmetlerinde. Adamlarla görüştüm. Adam Playstore.com bize bağlı değil dedi. Nasıl yani? Son düzenleme: 16 Mayıs 2021
AXCHNEER dedi: Region Restriction - Playstore Playstore services are currently available only in Turkey. www.playstore.com Genişletmek için tıkla... Yine müşteri hizmetlerine dönüyor. Öyle bir bölüm yok müşteri hizmetlerinde. Adamlarla görüştüm. Adam Playstore.com bize bağlı değil dedi. Nasıl yani?