Türk Telekom port olmadığı için maksimum hız alınamıyor

walzy

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, yeni bir daireye geçiş sağladım ve internetle alakalı problemler yaşıyorum. Türk Telekom kullanıyorum, uzun zamandır kullanıcısıyım. Yeni taşındığım binanın altyapı sorgulamasında 56 Mbps'e kadar desteklendiği yazıyordu; fakat müşteri hizmetlerini aradığımda portların dolu olduğunu, ADSL olarak interneti alabileceğimi, bundan dolayı ise 16 Mbps internet verebileceklerini söyledi. 'Eğer interneti beğenmezsem 15 (on beş) gün içerisinde internetimin iptali yapılabiliyormuş.' Mecburiyetten kabul etmek durumunda kaldım ve adres değişikliği sonrası kuruluma geldiler. Kuruluma gelen arkadaş, kablolara bakınca 'Superonline'a ait fiber kablolarının geçtiğini söyledi bana. İşin kısası, portlar doluymuş. Şimdi, rezalet bir internet ile vakit öldürmeye çalışıyorum ama internete zor giriyorum resmen. Bu olayların üzerinden iki gün geçti, hâlâ iptal talebi oluşturabiliyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim? Daha önce bu tarz bir durum yaşayan oldu mu?

Türk Telekom servisi 16 Mbps interneti satmak için atmadığı takla kalmamış. Superonline'a geçiş sağladım, fiber altyapı sorgulama esnasında gözükmüyordu ama gelen servisin kontrolleri sonucunda binamda fiber bulunuyormuş. 1000 Mbps internetim var şu an. Demek istediğim altyapı sorgulama net bir sonuç vermiyor. Kötünün kötüsü son yapacağınız çare konuşun komşuyla ortak olun internete, evinize kablo gelsin acces point alıp bakın keyfinize.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı