Türk Telekom saçmalığı

Bende benzer durum yaşadım ADSL kullanıyordum VDSL gelince geçirmediler tekrar sözleşme yapıp 24 ay taahhüt ile bu fiyatlarda yüksek hız alabiliyordum şimdi iptal ettirdim cayma bedeli yansıtıldı tüketici hakem heyetine verdim bekliyorum.
Sonuçları yazarsanız çok mutlu olurum tek seçenek o gibi internette youtubede tonla insan 1 yıldan fazla olan taahhütü bu şekilde ödemeden çıkabilirsiniz diyor.
 
%100 Siz haklısınız paket fiyatı ve taahhüt konusunda. 11 senelik TT 16 MB kullanıcısıydım. Sonra 100 geçeyim dedim ve 5 ten yukarı alamadım. 16 MB de ise en fazla 7 alıyorum. Rezillik. Çok bozdular. Üstelik kabloyla bağlıydım.
 
Hali hazırda taahhütüm vardı bunu sadece fibere geçirdim taahhütüm olmasaydı direkt türknete geçerdim zaten

Evet maalesef cayma bedeli ödemek zorunda kalıyorum yoksa 24mbps de olsa geçerim ucuz olduktan sonra
Ben TT den Superonline geçtim. 2300TL cayma bedelini ödediler.
 
Bence ilk olarak Turknet'e geç. Turknet, TT ile olan aboneliğinizi sonlandıracak ve geçişinizi yapacak. Geçiş yaptıktan sonra TT bilgilendirmek için arayıp "son ay faturanız ve cayma bedeliniz faturalandırıp size gönderilecektir" gibi bir konuşma yapıyor. Son ay faturanı öde ama cayma bedeli için Tüketici Hakem Heyeti'ne başvur derim. Diğer arkadaşların dediği ve bu sıralar haberlerde göründüğü gibi bu konuda başvurup cayma bedelini geri alan/ödemeyen kişiler var. Memnun olmadığını belirtirsen cayma bedelini ödemeyebilirsin. Benim de şu an THH'de açık dosyam var ve sonuçlanmasına az kaldı. Bu senenin 22.08 tarihinde başvurmuştum. Sen de sonuç için çok beklemezsin diye umuyorum.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı