Samuelgreen
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar herkese selam,
İki haftadır FACEIT'te %10-15 arası packet loss oluyor özellikle adamla Fight'a girersem.
Hele 5 kişi üzerime koşsun direk %20. var mıdır acaba bir çözümü? Oyunda kimse yokken paket loss yok. Yalnızca sunucuda oyuncu olunca loss oluyor. Map boş olsun sıkıntı yok. Bu yüzden FACEIT serverlerine ping attığımda bir terslik gözükmüyor.
Türk Telekom ile görüştüm, müşteri temsilcisinin olaydan pek haberi yok. Başka kanala taşıdı güya ama değişen bir şey olmadı. Normal Valve sunucularında bir gram paket kaybı yok. Ama FACEIT'te sürekli paket kaybı var. Hatta Eternal fire yeni hub açtı. O hubda bile Ping'im 5 ama paket loss var. Bu nasıl mümkün olabilir?
Ne yaptıysam düzeltemedim.
Denediklerim;
1. FACEIT ve CS'yi silip tekrar yüklemek: Düzelmedi
2. tüm sürücüleri silip tekrar yüklemek: Düzelmedi
3. bilgisayara komple format atmak: Düzelmedi.
4. internet kablosunu değişmek: Düzelmedi.
5. modeme hard reset: Düzelmedi
6. başka bilgisayarda denedim: Sonuç birebir yine aynı
7. exitlag kurup VPN ile bağlandım: Yine aynı
8. 1.1.1.1 kurup bağlandım: Yine aynı
9. ağ bağdaştırıcı ayarlarını kurcaladım: Ne yaptıysam olmadı.
10. hiperz testi yaptım. Adamlara yolladım. Packet loss görünmüyor.
11. statik IP satın aldım, değişen bir şey yok.
Bu sorunu ya çözeceğim ya çözeceğim arkadaşlar aklımda. Yeni bir router almak var. Türk Telekom'un routerı
ZyXEL DX3301-T modeli.
Acaba bu router mi bozuldu? Yani hız testlerinde bir sıkıntı gözükmüyor. Modemi değişsem çözebilir miyim sizce?
Arkadaşlar uğraşırken başka topluluk sunucularına girdim birebir aynı şekilde packet loss oluyor. Yani mesele faceit'e has bir durum değil.
Valve dışında Herhangi bir servera girsem loss var.
İki haftadır FACEIT'te %10-15 arası packet loss oluyor özellikle adamla Fight'a girersem.
Hele 5 kişi üzerime koşsun direk %20. var mıdır acaba bir çözümü? Oyunda kimse yokken paket loss yok. Yalnızca sunucuda oyuncu olunca loss oluyor. Map boş olsun sıkıntı yok. Bu yüzden FACEIT serverlerine ping attığımda bir terslik gözükmüyor.
Türk Telekom ile görüştüm, müşteri temsilcisinin olaydan pek haberi yok. Başka kanala taşıdı güya ama değişen bir şey olmadı. Normal Valve sunucularında bir gram paket kaybı yok. Ama FACEIT'te sürekli paket kaybı var. Hatta Eternal fire yeni hub açtı. O hubda bile Ping'im 5 ama paket loss var. Bu nasıl mümkün olabilir?
Ne yaptıysam düzeltemedim.
Denediklerim;
1. FACEIT ve CS'yi silip tekrar yüklemek: Düzelmedi
2. tüm sürücüleri silip tekrar yüklemek: Düzelmedi
3. bilgisayara komple format atmak: Düzelmedi.
4. internet kablosunu değişmek: Düzelmedi.
5. modeme hard reset: Düzelmedi
6. başka bilgisayarda denedim: Sonuç birebir yine aynı
7. exitlag kurup VPN ile bağlandım: Yine aynı
8. 1.1.1.1 kurup bağlandım: Yine aynı
9. ağ bağdaştırıcı ayarlarını kurcaladım: Ne yaptıysam olmadı.
10. hiperz testi yaptım. Adamlara yolladım. Packet loss görünmüyor.
11. statik IP satın aldım, değişen bir şey yok.
Bu sorunu ya çözeceğim ya çözeceğim arkadaşlar aklımda. Yeni bir router almak var. Türk Telekom'un routerı
ZyXEL DX3301-T modeli.
Acaba bu router mi bozuldu? Yani hız testlerinde bir sıkıntı gözükmüyor. Modemi değişsem çözebilir miyim sizce?
Arkadaşlar uğraşırken başka topluluk sunucularına girdim birebir aynı şekilde packet loss oluyor. Yani mesele faceit'e has bir durum değil.
Valve dışında Herhangi bir servera girsem loss var.
Son düzenleme: