justkuzucuk Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 284 Yer Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #21 ProtonV dedi: Altyapı değişikliğinden olabilir. Yeni saha dolabı konulduğunda fiber gelmiş olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam kablo değişimi modeme gelen maksimum indirme hızını arttırır mı?
ProtonV dedi: Altyapı değişikliğinden olabilir. Yeni saha dolabı konulduğunda fiber gelmiş olabilir mi acaba? Genişletmek için tıkla... Hocam kablo değişimi modeme gelen maksimum indirme hızını arttırır mı?
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 22 Ekim 2020 #22 rakısss dedi: Hocam kablo değişimi modeme gelen maksimum indirme hızını arttırır mı? Genişletmek için tıkla... Evet arttırır. Bir de fiber ise katlar. Fakat fiber için ayrı modem almak lazım.
rakısss dedi: Hocam kablo değişimi modeme gelen maksimum indirme hızını arttırır mı? Genişletmek için tıkla... Evet arttırır. Bir de fiber ise katlar. Fakat fiber için ayrı modem almak lazım.
justkuzucuk Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 284 Yer Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #23 ProtonV dedi: Evet arttırır. Bir de fiber ise katlar. Fakat fiber için ayrı modem almak lazım. Genişletmek için tıkla... Vdsl_2 modem var evde ama kablolar CAT 3 olması lazım CAT 6 olacak onlar. Aşağıda durum özetlenmiştir. Dosya Ekleri İNTERNET 2.png 18,8 KB · Görüntüleme: 41
ProtonV dedi: Evet arttırır. Bir de fiber ise katlar. Fakat fiber için ayrı modem almak lazım. Genişletmek için tıkla... Vdsl_2 modem var evde ama kablolar CAT 3 olması lazım CAT 6 olacak onlar. Aşağıda durum özetlenmiştir.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 22 Ekim 2020 #24 rakısss dedi: Vdsl_2 modem var evde ama kablolar CAT 3 olması lazım CAT 6 olacak onlar. Aşağıda durum özetlenmiştir. Genişletmek için tıkla... O zaman CAT6 kabloları geldiğinde modem arayüzünden alabileceğiniz hıza bakabilirsiniz. Tam olarak ne zaman CAT6 kablolar takılacak.
rakısss dedi: Vdsl_2 modem var evde ama kablolar CAT 3 olması lazım CAT 6 olacak onlar. Aşağıda durum özetlenmiştir. Genişletmek için tıkla... O zaman CAT6 kabloları geldiğinde modem arayüzünden alabileceğiniz hıza bakabilirsiniz. Tam olarak ne zaman CAT6 kablolar takılacak.
justkuzucuk Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 284 Yer Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #25 ProtonV dedi: O zaman CAT6 kabloları geldiğinde modem arayüzünden alabileceğiniz hıza bakabilirsiniz. Tam olarak ne zaman CAT6 kablolar takılacak. Genişletmek için tıkla... Bu hafta sonu büyük ihtimalle.
ProtonV dedi: O zaman CAT6 kabloları geldiğinde modem arayüzünden alabileceğiniz hıza bakabilirsiniz. Tam olarak ne zaman CAT6 kablolar takılacak. Genişletmek için tıkla... Bu hafta sonu büyük ihtimalle.
AXCHNEER Megapat Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 7.404 Makaleler 2 Çözümler 64 22 Ekim 2020 #26 rakısss dedi: Bu hafta sonu büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tamam kablolar takıldığında beni etiketlersiniz ben de ona göre sizi yönlendiririm.
rakısss dedi: Bu hafta sonu büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Tamam kablolar takıldığında beni etiketlersiniz ben de ona göre sizi yönlendiririm.
justkuzucuk Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 284 Yer Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #27 ProtonV dedi: O zaman CAT6 kabloları geldiğinde modem arayüzünden alabileceğiniz hıza bakabilirsiniz. Tam olarak ne zaman CAT6 kablolar takılac. Genişletmek için tıkla... ProtonV dedi: Tamam kablolar takıldığında beni etiketlersiniz ben de ona göre sizi yönlendiririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.
ProtonV dedi: O zaman CAT6 kabloları geldiğinde modem arayüzünden alabileceğiniz hıza bakabilirsiniz. Tam olarak ne zaman CAT6 kablolar takılac. Genişletmek için tıkla... ProtonV dedi: Tamam kablolar takıldığında beni etiketlersiniz ben de ona göre sizi yönlendiririm. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam sağ olun.