EkmekArasiHDD Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2016 Mesajlar 5.962 Makaleler 3 Çözümler 34 Yer Ordu/Perşembe 26 Ağustos 2021 #11 NewDAYI dedi: Hocam siz de fan sesi gelmeye başladıktan ne kadar süre sonra alt yapı işlemi tamamlanmıştı? Genişletmek için tıkla... 2 hafta içinde tamamlanmıştı. Fan sesi gelmeye başladıktan sonra santral tarafında sorgular için güncelleme yapılmıştı ama hala eski dolaba bağlı olduğumuz için arayüz değerlerimiz aynıydı. Hatlarımız 2 gün içinde dolaba aktarıldı.
NewDAYI dedi: Hocam siz de fan sesi gelmeye başladıktan ne kadar süre sonra alt yapı işlemi tamamlanmıştı? Genişletmek için tıkla... 2 hafta içinde tamamlanmıştı. Fan sesi gelmeye başladıktan sonra santral tarafında sorgular için güncelleme yapılmıştı ama hala eski dolaba bağlı olduğumuz için arayüz değerlerimiz aynıydı. Hatlarımız 2 gün içinde dolaba aktarıldı.
mcimentr Kilopat Katılım 11 Haziran 2017 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2022 #12 NewDAYI dedi: Hocam siz de fan sesi gelmeye başladıktan ne kadar süre sonra alt yapı işlemi tamamlanmıştı? Genişletmek için tıkla... Hocam bizimde dolabı bugün kurdular. Sorunuza cevap gelmemiş. Aynı şeyi merak ediyorum sizin ne kadar sürdü? Bilgilendirirseniz sevinirim.
NewDAYI dedi: Hocam siz de fan sesi gelmeye başladıktan ne kadar süre sonra alt yapı işlemi tamamlanmıştı? Genişletmek için tıkla... Hocam bizimde dolabı bugün kurdular. Sorunuza cevap gelmemiş. Aynı şeyi merak ediyorum sizin ne kadar sürdü? Bilgilendirirseniz sevinirim.
F frkn3439 Decapat Katılım 21 Eylül 2019 Mesajlar 105 11 Ocak 2022 #13 mcimentr dedi: Hocam bizimde dolabı bugün kurdular. Sorunuza cevap gelmemiş. Aynı şeyi merak ediyorum sizin ne kadar sürdü? Bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dolabı bugün koydularsa 1.5 - 2 ay arası sürüyor.Tabi bu tamamen çalışanların keyfine veya bölgedeki yoğunluğa bağlı.
mcimentr dedi: Hocam bizimde dolabı bugün kurdular. Sorunuza cevap gelmemiş. Aynı şeyi merak ediyorum sizin ne kadar sürdü? Bilgilendirirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Dolabı bugün koydularsa 1.5 - 2 ay arası sürüyor.Tabi bu tamamen çalışanların keyfine veya bölgedeki yoğunluğa bağlı.