Türk Telekom upload hızı

Makaleler
3
Aldığım değerler sizce nasıl? Aktif olarak 5 adet Wi-Fi bağlantısı var, 1 adette masaüstü bilgisayar bağlı olmasına rağmen bu sonuçları alıyorum. Ekstradan ankastreden eve gelen kabloyu CAT5 veya 6 ile değiştirsem farklılık gösterir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Değerleriniz normal.

Bu değerler ile CAT5 veya CAT6 kablosunu çektirsem değişme veya ne gibi bir fark olur.
Gönderme hızın paket dahilinde 8Mbps ve aldığın değer mükemmel düzeyde arttırman mümkün değil.

Sadece, dışarıdan gelen line kablosunu değiştirdim elektrikciye sağlam kablo çektirdim hiçbir sorun yaşatmıyor aksine akşam vakti 5 adet Wi-Fi ve masaüstü aktif olarak kullanılmasına rağmen hız da ve upload da hiçbir düşüş görmedim.

CAT6 geride kaldı .CAT8 daha iyi.

Fark olmaz aldığın değerler gayet iyi ( altyapına göre ) CAT6 kablo takıpta 100 Mbps'lere çıkarım diye düşünüyorsan yanılıyorsun.

Öyle bir düşüncem yok zaten santraldan modeme gelen hız belli ancak beni düşündüren şey şuydu ping mesela 5 iken 2'e düşer mi 1'e düşer mi veya oyunlarda ne gibi bir etkisi olur Online oyunlarda en fazla Black squad Avrupa sunucularında aldığım ping değerleri en fazla 35 41 arası değişiyor.
CAT6 geride kaldı .CAT8 daha iyi.

CAT8 kablonun ne gibi bir yararı olur peki?

Değerleri çok çok yüksek.

Ben 16Mbps için anlaşmama rağmen 5 civarı veriyorlar Download'ı

Değerleri çok çok yüksek.

15 yılı aşkındır Türk Telekom kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım belki 1 veya en fazla 2 kere sorun yaşamışımdır onlarda anlık kesilmeler santral bakımları ve benzeri kurumlar ancak benim şu anda tek sormak istediğim şey CAT8 kullansam Avrupa yurt dışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…