Virüs dolayısıyla.Geçici olarak neden yükseltmişlerdi?
Aynen, aynısını bende yaşadım. Uploadımı arttırın parası neyse ödeyelim dedim türk telekom'a öyle bir imkanımız yok, altyapı çalışmaları devam ediyor, kampanyalar güncellenecek bir sürü maval okumuşlardı ve arttıramamıştım. Şimdi gerçekten arttırılabileceğini görmüş olduk.Evet düşecek maalesef.
Yalnız, yaptıkları işe bir isim verirdim de burada olmaz. Geçen sene upload hızımdan (2 Megabit civarındaydı) memnun olmadığım için müşteri hizmetlerini arayıp upload hızımı yükseltme imkanlarının olup olmadığını sormuştum. Fiyatı abartı olmadığı sürece verebileceğimi söyledim. Ama ne kadar dil döksem de öyle bir imkanımız yok, yükseltmemiz mümkün değil dediler.
Her ne kadar olumsuz sonuçlanacağını bilsem de yetkili bayiye gittim ama oradan da sonuç alamadım. Ama şuan görüldüğü gibi istedikleri zaman istedikleri kadar yükseltebiliyorlar. İşlerine gelirse...
Konuyla alakasız ama 50/20'ye superonline'da ne kadar ödüyorsunuz? Sözleşmem bitecek yakında Turk telekomla uygunsa geçebilirim o yüzden merak ettim.1 Haziran'da eskiye dönecek diyorlardı. Hala 50/20 alıyorum, Superonline ile. Umarım düşürmezler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.