Türk Telekom upload hızları geri düşecek mi?

TheGear

Hectopat
Arkadaşlar normalde internetim 50 download, 4 upload. Türk telekom upload hızımı 8'e çıkarttı, ama bunun geçici olduğu söyleniyordu. 4 Mbps düşecek mi tekrar?
TTHIZ.png

Son düzenleme:
Ben bunu millenicoma sormuştum. Çok olumlu yönde geri dönüş aldıkları için düşürmeyecekler dedi. Hatta ileri zamanda daha fazla upload hızı için çalışıyorlar demişti herhalde.

Evet düşecek maalesef.

Yalnız, yaptıkları işe bir isim verirdim de burada olmaz. Geçen sene upload hızımdan (2 Megabit civarındaydı) memnun olmadığım için müşteri hizmetlerini arayıp upload hızımı yükseltme imkanlarının olup olmadığını sormuştum. Fiyatı abartı olmadığı sürece verebileceğimi söyledim. Ama ne kadar dil döksem de öyle bir imkanımız yok, yükseltmemiz mümkün değil dediler.

Her ne kadar olumsuz sonuçlanacağını bilsem de yetkili bayiye gittim ama oradan da sonuç alamadım. Ama şuan görüldüğü gibi istedikleri zaman istedikleri kadar yükseltebiliyorlar. İşlerine gelirse...

Evet düşecek maalesef.

Yalnız, yaptıkları işe bir isim verirdim de burada olmaz. Geçen sene upload hızımdan (2 Megabit civarındaydı) memnun olmadığım için müşteri hizmetlerini arayıp upload hızımı yükseltme imkanlarının olup olmadığını sormuştum. Fiyatı abartı olmadığı sürece verebileceğimi söyledim. Ama ne kadar dil döksem de öyle bir imkanımız yok, yükseltmemiz mümkün değil dediler.

Her ne kadar olumsuz sonuçlanacağını bilsem de yetkili bayiye gittim ama oradan da sonuç alamadım. Ama şuan görüldüğü gibi istedikleri zaman istedikleri kadar yükseltebiliyorlar. İşlerine gelirse...
Aynen, aynısını bende yaşadım. Uploadımı arttırın parası neyse ödeyelim dedim türk telekom'a öyle bir imkanımız yok, altyapı çalışmaları devam ediyor, kampanyalar güncellenecek bir sürü maval okumuşlardı ve arttıramamıştım. Şimdi gerçekten arttırılabileceğini görmüş olduk.
1 Haziran'da eskiye dönecek diyorlardı. Hala 50/20 alıyorum, Superonline ile. Umarım düşürmezler.
Konuyla alakasız ama 50/20'ye superonline'da ne kadar ödüyorsunuz? Sözleşmem bitecek yakında Turk telekomla uygunsa geçebilirim o yüzden merak ettim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı