Türk Telekom VDSL alt yapısı

CyberTigin

Hectopat
Daha fazla  
Oturduğum adresi Türk Telekom'un altyapı sorgulama sistemine girdiğim zaman ADSL altyapısı olduğunu söylüyor ama aynı sokakta yanımdaki ve karşımdaki binalarda HiperNet(VDSL) olduğu yazıyor. Sorgulama yaparken değiştirdiğim tek şey apartman numarası 5 metre yanımdaki 10 metre karşımdaki apartmanlarda VDSL altyapı mevcut ama bende yok. Altyapı talebinde bulunacağım ADSL'den VDSL'e geçiş yapılırken bu durumda ekstra bir kablo mu çekilmeli? 5 metre yanımdaki apartmanra mevcut ise benim apartmanı mı değiştirmeleri ne kadar zor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oturduğum adresi Türk Telekom'un altyapı sorgulama sistemine girdiğim zaman ADSL altyapısı olduğunu söylüyor ama aynı sokakta yanımdaki ve karşımdaki binalarda HiperNet(VDSL) olduğu yazıyor. Sorgulama yaparken değiştirdiğim tek şey apartman numarası 5 metre yanımdaki 10 metre karşımdaki apartmanlarda VDSL altyapı mevcut ama bende yok. Altyapı talebinde bulunacağım ADSL'den VDSL'e geçiş yapılırken bu durumda ekstra bir kablo mu çekilmeli? 5 metre yanımdaki apartmanra mevcut ise benim apartmanı mı değiştirmeleri ne kadar zor olabilir?

HiperNet'te bildiğim kadarıyla kutuya fiber kablo gidiyor sonrasında bakır kablo ile davam ediyor eğer kutu yakında ise çok iyi fırsat ama uzaktaysa kötü.

1607963808438.png

Bakayım dedim burada da Hiper net varmış. 12 Mbps alıyorum şu an.

İnceledim yan apartmanın 100 metre port var benim kutuya uzaklığım 1500 port çok uzak diyor sanırım başka bir yerden çekilmiş internet.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı