Merhaba arkadaşlar,
Şu anda Türk Telekom’un VDSL altyapısı üzerinden internet kullanıyorum.
TürkNete baktığımda bana bukadar bir veri sağlıyor.
Bir süredir Superbox kullanmayı düşünüyorum. Bu cihaz ile daha hızlı ve stabil bir internet bağlantısı alabileceğimi duydum. Superbox ile upload hızımın artacağı söyleniyor, ancak bazı ek paketlerin ve seçeneklerin olması kafamı karıştırıyor. Özellikle upload hızıyla ilgili seçeneklerin olduğu paketler var. Bu ek paketler hakkında bilgi edinmek istiyorum.
Şu anda Türk Telekom’un VDSL altyapısı üzerinden internet kullanıyorum.
TürkNete baktığımda bana bukadar bir veri sağlıyor.
- İndirme (Download): 43 Mbps
- Yükleme (Upload): 12 Mbps'e kadar
Bir süredir Superbox kullanmayı düşünüyorum. Bu cihaz ile daha hızlı ve stabil bir internet bağlantısı alabileceğimi duydum. Superbox ile upload hızımın artacağı söyleniyor, ancak bazı ek paketlerin ve seçeneklerin olması kafamı karıştırıyor. Özellikle upload hızıyla ilgili seçeneklerin olduğu paketler var. Bu ek paketler hakkında bilgi edinmek istiyorum.
- Superbox alarak gerçekten daha yüksek bir upload hızı elde edebilir miyim? VDSL ile kıyaslandığında ne kadar fark olur?
- Ek paketlerin içeriği ve fiyatları hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Hangi seçenekleri seçmeliyim?
- Eğer Superbox alırsam, şu anki VDSL bağlantıma kıyasla daha iyi bir deneyim alır mıyım?