Türk Telekom VDSL'e geçiş süreci

Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Küçük Girişimci
Türk Telekom interneti kullanıyorum. Geçen akşam bağlantım koptu geldi ve hızım şaka gibi gelecek 2Mbps kadar şu an. Arıza kaydı açtık ama hala düzelme vs olmadı. Müşteri hizmetlerini aradığımda bana VDSL'e geçebilirsiniz altyapınız var denildi. Ben daha önce birkaç firmadan altyapı sorgulaması yaptığımda zaten port durumu var ve VDSL olarak gözüküyordu. Kafamdaki soru şu yaşadığım yerin nüfusu 30.000 ufak bir ilçe telefondaki arkadaş bana 2 ile 15 gün arasında sürer ve internet bağlantınız olmaz dedi. Daha önce Türk Telekom firmasından ADSL'den VDSL'e geçiş yapan arkadaşlar varsa süreci anlatırsalar sevinirim.

Ben önceden geçiş yapmıştım, az nüfusu olan bir ilde yaşıyorum. 1 gün sürdü ve internetim gitmedi.

aaa.PNG

Şu değerlere bakar mısın? Başka nerede böyle bir rezillik var acaba ya. Hat sahibinin yapması gerekiyor denildi. Şu an evde hat sahibi yok :) Babam gelince mecbur ona aratacağım.

VDSL'e geçtiğiniz zaman hat değerleriniz değişecek.
Altyapınız VDSL'e müsaitse ve boş port varsa 5 dakika içinde VDSL kullanmaya başlayabilirsiniz. Modeminizin VDSL desteklediğinden emin olun.
VDSL'e geçiş onayı verdikten sonra hat türünü otomatikte bırakın veya kendiniz VDSL olarak atayın.
Hocam bende TT 16 kullanıyorum VDSL altyapım geldi 2 ay olacak fakat TT 24 105TL 35 115TL istiyor.
Size ne kadar dendi?
Hayla bekliyorum hocam banada bilgi verirseniz çok sevinirim.
Fiyatlar normal. Bende 35MBPS kullanıyorum. Aşağı yukarı o kadar veriyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı