Türk Telekom VS Kablonet

Türk Telekom VS Kablonet

• Oy verenlerin toplamı
    18
  • Anket şu tarihte sona erecek: .

Melih D

Decapat
Makaleler
3
Yer
Kayseri
Türk Telekom'dan 1000 Mbps fiber, Kablonet'ten ise 500 Mbps fiber internet hizmeti alabiliyorum. Benim için öncelik ucuz olması, sonra kaliteli olması. Sizce Türk Telekom mu Kablonet mi kullanmalıyım? Bu ISS'ler dışında başka ISS önermeyiniz.

raidExodus

Decipat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F, Stok Soğutucu
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
Kablonet. TT kullanıyorum daha ilk haftadan 3 defa aramışızdır desteği.

raidExodus

Decipat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli, Derince
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: ASUS TUF Gaming RTX 3060 OC Edition
CPU: Intel Core i5-12400F, Stok Soğutucu
RAM: Kingston Fury Beast RGB 2x8 GB CL16 3200MHz
Anakart: MSI H610M Bomber
PSU: ASUS TUF Gaming 650B 650W
Depolama: 500 GB XPG Spectrix S20G, 2 TB Seagate SKYHAWK Surveillance 5900 RPM
Kasa: ASUS TUF Gaming GT301

Göz göre göre kazıklanarak 27 bin civarı ödedim. Siz siz olun bu dönemde sistem toplamayın.
Türk Telekom tabii ki :)

TT de sorun yaşayan her firmada yaşar cunku X firma kullandığında altyapı sorunlarına cihazlarının tamamını gene TT yonetir çözümler.

5 yıl Kablonet kullandık en fazla son haftalarımızda aramışızdır desteği. İlk haftadan sorun veren bir sağlayıcıya pek güvenmezdim.

purrito

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul, Türkiye
Kablonet tek sorunu internet hızını 19.00-24.00 saatleri arasında 1/4 hızına düşürmesi. Bu saatler de benim en çok internet kullandığım saatler olduğu için kötü. Müşteri hizmetleri bana rezalet geldi. Kabloları binadan yanlış çekmişler dört kere müşteri hizmetleri aradık hiç eve gelmediler. "Dışarıdan arkadaş kontrol etti" diye geçiştirdiler. Beşinci denemede çözüldü.

goat10907

Picopat
Kablonet tek sorunu internet hızını 19.00-24.00 saatleri arasında 1/4 hızına düşürmesi. Bu saatler de benim en çok internet kullandığım saatler olduğu için kötü. Müşteri hizmetleri bana rezalet geldi. Kabloları binadan yanlış çekmişler dört kere müşteri hizmetleri aradık hiç eve gelmediler. "dışarıdan arkadaş kontrol etti" diye geçiştirdiler. Beşinci denemede çözüldü.

Senin paketin için ama bu. Akıllı sınırsız paket muhtemelen.

Türk Telekom'dan 1000 Mbps fiber, Kablonet'ten ise 500 Mbps fiber internet hizmeti alabiliyorum. Benim için öncelik ucuz olması, sonra kaliteli olması. Sizce Türk Telekom mu Kablonet mi kullanmalıyım? Bu ISS'ler dışında başka ISS önermeyiniz.

Bence Türk Telekom. Ama ikisinin fiyatları arasında ne kadar fark var acaba?

Yeni konular

Yukarı