Edıms Mobile
Megapat
Daha fazla
- Meslek
- PC EDİTÖR- Personel
Arkadaşlar yaklaşık 3 veya 4 yıldır Türk Telekom kullanıcısıyım, ilk olarak altyapımın 6 MBps'e kadar destekli olduğunu söylemişlerdi. Fakat ilk gün dahil ben bu hızın hiç 3 veya 4'e çıktığını görmedim çünkü kablolar çok eski. Ve bir arıza olduğunda yapmaları çok uzun sürüyor, geçmişte küçük bir kablo kopmasını 3 ay da yaptıklarını biliyorum onu da biz bulup fotoğrafını çekip gerekli yerlere gösterdiğimizde yaptılar. Neyseki kontratım artık bitmek üzere, bugün Turkcell bayisine gidip Superbox hakkında birkaç bilgi aldım. Kullanan arkadaşlar tavsiyelerini ve görüşlerini benimle paylaşabilirler mi? Bulunduğum bölgede Turkcell zar zor çekiyor, tam olarak test edemedim ama kullananlardan duyduğum kadarı ile çokta sağlıklı çekmiyor. Bu modem de 3G desteği var mı? Kendi hattım Vodafone ve evimde 20 MBps hız alıyorum. Vodafone'a ait böyle bir cihaz bulamadım, cepte WiFi diye bir kampanyaları var ama oda 20 GB ile sınırlı. Superbox alanında en iyisi gibi şu anlık adamlar bana 'cihazları yetiştiremiyoruz o kadar çok talep var ki' diyorlar. Kendim Aydın'da oturuyorum, paşayaylası karaköy. Şu anda iki seçenek arasında gelip gidiyorum. Hattımı kapattırıp ya superbox alacağım ya da Vodafone cepte WiFi ile ya da hiç. Bilgisi olanlar lütfen benimle paylaşsınlar, inanın çok zor durumdayım. Resimde Vodafone hattımın hız değerleri ve Turk Telekom DSL hattımın hız değerlerini paylaştım. Resim her şeyi anlatıyor.