Türk Telekom vs TurkNet ISS

ertanerdm0

Hectopat
Katılım
17 Ekim 2020
Mesajlar
1.085
Çözümler
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenciyim abe
Şu anki tarifemiz fiber 35-6 olmak üzere ve 120 TL ödüyoruz ama geçen gün TurkNet üzerinden test yaptığımda 100-20'lik internete uygun olduğunu belirtiyor evimin fiyatıda 85 TL ayrıca fiber ama babamı hiçbir şekilde ikna edemedim. Hem daha ucuz oluyor hem daha hızlanıyor ne yapabilirim? Şu anki 35-6 ama 20'yi zor veriyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçme Türknet pişmanlıktır. Kopmalardan başını alamazsın ve türknette de anca 20 alırsın ve bunu şikayet edebileceğin adam akıllı bir müşteri hizmetleri bile yok. online dan kayıt oluşturuyorsun 2 gün sonra soruna rastlayamadık diye aynı cevabı 100 kere atıyorlar.
 
Hocam fiberde hız kaybı yaşıyorsanız altyapıda bir sıkıntı vardır. Fiberde çok düşük 0.2-0.3 mbit gibi bir kayıp yaşarsınız en fazla.
 
Comnet'e de bakabilirsiniz. Belki babanızı ona ikna edebilirsiniz. Comnet 99 liraya 100 download, 50 upload veriyordu. Sosyalde alanlar gayet memnundu.
 
Bende TT kullanıyorum normalde taahhüt olmasa Superonline'a geçecektim ama taahhüt var geçen dediler ki taahhütin 500 lirasına kadar öderiz dediler babamı yine ikna edemedim şu an 25 Mbps sınırsız kote 160 TL ödüyoruz.
 
Tamam şu anlık Türk Telekom'da kalacağım hala sorunlar devam ederse altyapıyı ve problemi araştırıp geçebilirim atminler konuyu kapatabilirsiniz.
Tamam şu anlık Türk Telekom'da kalacağım hala sorunlar devam ederse altyapıyı ve problemi araştırıp geçebilirim atminler konuyu kapatabilirsiniz.

Ayrıca nasıl oldu bilmem 35-6'lık tarifa kullanmama rağmen internet 40-10'a kadar çıkıyor telafisi herhalde Türk Telekom'un :DD
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı