Türk Telekom vs TurkNet

Yiğit44

Hectopat
Katılım
14 Ocak 2021
Mesajlar
238
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba ben eve TurkNet veya Türk Telekom alacağım fakat benim bir tanıdığım var Türk Telekom da çalışanı hem eve internet hem de Tivibu bağlatacak ve kendisi oturduğum bölgenin en iyi Türk Telekom desteklediğini söylüyor Tivibu'yu da indirmli alacağım ınterneti'de ek fakat insanlar TurkNet'e geçin diyor sizlere 2 sininde oturduğum bölgede desteklediği alt yapıyı göstereyim.
Yardımcı olacak herkes için şimdiden teşekkür ederim.
Türk Telekom bu çıktı:

Ekran Alıntısı.PNG


TurkNet:

Ekran Alıntısı 2.PNG
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba ben eve TurkNet veya Türk Telekom alacağım fakat benim bir tanıdığım var Türk Telekom da çalışanı hem eve innternet hem de Tivibu bağlatacak ve kendisi oturduğum bölgenin en iyi Türk Telekom desteklediğini söylüyor tivibuyuda indirmli alacağım ınnterneti'de ek fakat insanlar TurkNet'e geçin diyor sizlere 2 sininde oturduğum bölgede desteklediği alt yapıyı göstereyim.
Yardımcı olacak herkes için şimdiden teşekkür ederim.
Türk Telekom bu çıktı:

Eki Görüntüle 1399995

TurkNet:

Eki Görüntüle 1399994

Tivibu'ya ihtiyacınız yok ise taahhüt imzalamayın.
Direk TurkNet'e geçin.
 
Fiyatları bilmiyorum ama TTNET'ten çok memnundum, 2 yıllık tahattütüm sonunda fiyatları zamlandı diye bıraktım lakin 2 yıl boyunca en azından benim bölgemde hiç interneti kesilmedi ve upload, ping değerleri harikaydı, CS:GO'da 25 pingle oynadığımı hatırlıyorum, şu an daha yüksek bir download ve upload hızına sahip olmama rağmen farklı bir sağlayıcıda 65-75 ping civarı alıyorum. Tabii biraz şans işi çünkü bölgeden bölgeye değişiyor aslında verdiği hizmetler ( daha doğrusu sanırım santrale uzaklığına göre değişiyor )
 
1 Aylık ilk defa olan Turknet deneyimimden bahsedecek olursam, hiç bir sorunla karşılaşmadım. Başvurumuzun 3. gününde gelip bağladılar, ekipler gayet bilgili ve oyuncuların dilinden anlayan tiplerdi. Modemime gelen hız 72MB Download ve 8 upload, ancak ben doğal olarak sahaya uzaklıktan ötürü, 64MB Download ve 7.6 Upload alıyorum. Herhangi bir kesilme yaşamadım ve Taahhütsüz olması çok büyük avantaj. Üstüne üstlük arkadaşımın kodunu kullanarak 2. ay faturamı beleşe getirdim. Bir internet sağlayıcısından alabileceğim en iyi verimi aldım, belki herkes memnun değildir ancak ben 2 yıllık Dsmart 10MB download kullanımımdan sonra ve 1 ay boyunca kesintilerinden ve müşteri hizmetlerinin ilgisizliğinden bıkmış biri olarak bunları yazdım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı