Türk Telekom yurt dışı sunucularında yüksek ping

ntrs87

Hectopat
Katılım
4 Mayıs 2020
Mesajlar
1.325
İssmiz Türk Telekom. Yurt içi serverlı oyunlarda ping normal mesela Zula veya Minecraft'taki Türk sunucularında ping düşük ve stabil iken yurt dışı çıkışlı oyunlarda lag ve ping sorunları yaşıyorum. Mesela Brawl Stars'ta çok lag ve ping var çoğu yurt dışı serverlı oyunlarda bu durum geçerli ama şu an hatırlamıyorum. Superonline veya TurkNet'e geçsem sorun çözülür mü yani sorun yurt dışı çıkışlarında mı yoksa sorun çözülmez mi? Bir de altyapıda da sorun olma ihtimali var mı?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözülmez. Adı üstünde sizden ne kadar uzak o kadar yol var gecikme var gibi düşünün. Ping budur.

Bazı kişilerde sorun yok bende var ama,Türk Telekom kullanmayanlardan yani.Sunucu uzak evet ama sorun yaşamayanlar nasıl yaşamıyor? Benim de düzgün bir şekilde oynamam lazım. Yurt dışında diye dona dona oynamak zorunda değiliz yurt dışı çıkışları iyi olmalı ki lagsız oynayalım en azından. Siz genelleme yapmışsınız zaten Türk Telekom'um yurt dışı çıkışları kötü bizzat araştırdım duydum yani. Yoksa sormazdım zaten size de danışmak amacıyla sordum.
Çözülmez. Adı üstünde sizden ne kadar uzak o kadar yol var gecikme var gibi düşünün. Ping budur.

Türkiye sunucusu niye değil.

Adı üstünde yurt dışı sana ne kadar uzak,

Zaten Türk Telekom sıkıntılı. Oyunu akıcı oynayanların çoğu farklı ISS'yi kullanıyorlar. Yurt dışında diye de değil ayrıca, yurt dışı çıkışları kötü olduğu için dedim ben. Yurt dışı çıkışlarında sorun olmasa ping kalmaz diye düşünüyorum ben.
 
Ben de TT kullanıyorum. TR serverlarda 2 ila 4 ms varken rusya USA gibi sunucularda stabil olmayarak 79 ila 125 ms alıyorum. Yurt dışı olduğu için yapacak bir şey yok. Fiber altyapı ile belki düzelebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı