Türk Telekom'da bakım mı var?

sistemdeneme

Hectopat
Türk Telekom kullanıyorum ve 3 saat önce modemimde DSL ve internetin ışıkları söndü. Arıyoruz müşteri hizmetlerine bağlanmak mümkün değil sürekli botla konuşturuyor. Bakım falan mı mevcut?

Türk Telekom kullanıyorum ve 3 saat önce modemimde DSL ve internetin ışıkları söndü. Arıyoruz müşteri hizmetlerine bağlanmak mümkün değil sürekli botla konuşturuyor. Bakım falan mı mevcut?
Sizin bölgenizde bakım olabilir. Arayıp öğrenebilirsiniz. 444 1 444

444 1 444 arayın önce 2 numarasına basın yani "sabit internet ile alakalı sorun" sonra T.C numaranızı girin -ancak hat sahibinin T.C. numarasını girin- , ardından 5 numarasına basın sizi direkt prime müşteri hizmetlerine bağlıyor. Eğer prime üyesi değil iseniz 2 numarasına basın teknik desteğe bağlıyor.
Müşteri hizmetlerine de bağlanamıyoruz diyor.
Bağlanıyorsun, nasıl bağlanamıyorsun? Kaç kere aradım, doğru bir tuşlama yaparsan ulaşıyorsun.

444 1 444 arayın önce 2 numarasına basın yani "sabit internet ile alakalı sorun" sonra T.C numaranızı girin -ancak hat sahibinin T.C. numarasını girin- , ardından 5 numarasına basın sizi direkt prime müşteri hizmetlerine bağlıyor. Eğer prime üyesi değil iseniz 2 numarasına basın teknik desteğe bağlıyor.

Bağlanıyorsun, nasıl bağlanamıyorsun? Kaç kere aradım, doğru bir tuşlama yaparsan ulaşıyorsun.
Bilmiyorum öyle yazmış konu sahibi.

Bilmiyorum öyle yazmış konu sahibi.
Genelde çok fazla tuşlama yapman gerekiyor, bu yüzden çoğu kişi yarı yolda hop kapatıyor telefonu. Yani biraz sabır gerekiyor ama imkansız değil, hele ki taktiği biliyorsan. Tabii her zaman müşteri hizmetleri her zaman doğru bilgiyi vermiyor. Ben 3 kez müşteri hizmetlerini aradım ve bölgemde çalışma olduğunu biliyordum -santrale yakımın oradan biliyorum- aradım ancak 1. ve 2. arayışımda çalışma olmadığını söylediler. 3. arayışımda ise ancak bilgiye erişebildim, yani her zaman doğru bilgi olmayabilir birkaç kere aramak en iyi seçenek.

Türkiye'de aldığı ücretin hakkını veren herhangi bir ISS firması maalesef yok. Ama Türk Telekom kullanmayın, kullandırmayın.

Hocam konun nereden geldi buraya? Lütfen konu ile alakalı mesaj yazınız!

Hocam yazabildiğinize göre okuyabildiğinizi de düşünmek istiyorum. Arkadaş internet sağlayıcısı ile ilgili problemi yazmış ben de çözüm söylüyorum. Türk Telekom'dan kaçabildiği kadar hızlı kaçsın. Benim aralıkta taahhütüm bitiyor. Bittiğinde kına yakabilirim ama TT bedava internet verse kullanmam.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı