ShiroNeyo Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Discord'a girmek için DNS değiştirdim ama hala olmuyor. Cloudflare WARP sıkıntısız çalışırken 1.1.1.1 çalışmıyor. ISS Türk Telekom olduğu için sanırım ama nasıl engelliyorlar anlamıyorum.
Discord'a girmek için DNS değiştirdim ama hala olmuyor. Cloudflare WARP sıkıntısız çalışırken 1.1.1.1 çalışmıyor. ISS Türk Telekom olduğu için sanırım ama nasıl engelliyorlar anlamıyorum.
A amendusxd Centipat Katılım 25 Mart 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 DNS port filtreleme mevzuları geldi TürkTelekoma goodbyedpi kullanabilirsin
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.731 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 GoodbyeDPI turkey indirin orada Türk Telekom gibi internet sağlayıcıları için uygulamalar var.
ShiroNeyo Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #4 İstanbul Trip dedi: GoodbyeDPI turkey indirin orada Türk Telekom gibi internet sağlayıcıları için uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI turkey github linkini bulamadım atabilir misiniz acaba Ayrıca Steam'de falan sıkıntı çıkartır mı nasıl çalışıyor Goodbye DPI?
İstanbul Trip dedi: GoodbyeDPI turkey indirin orada Türk Telekom gibi internet sağlayıcıları için uygulamalar var. Genişletmek için tıkla... GoodbyeDPI turkey github linkini bulamadım atabilir misiniz acaba Ayrıca Steam'de falan sıkıntı çıkartır mı nasıl çalışıyor Goodbye DPI?
İstanbul Trip Hectopat Katılım 22 Ekim 2022 Mesajlar 2.731 Çözümler 37 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri ASROCK H310-CM İ3 9100F 16 GB RAM RX 570 8 GB 500 GB HDD 500 GB SSD Windows 11 Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #5 ShiroNeyo dedi: GoodbyeDPI turkey github linkini bulamadım atabilir misiniz acaba Ayrıca Steam'de falan sıkıntı çıkartır mı nasıl çalışıyor Goodbye DPI? Genişletmek için tıkla... GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) heryerde çalışır.
ShiroNeyo dedi: GoodbyeDPI turkey github linkini bulamadım atabilir misiniz acaba Ayrıca Steam'de falan sıkıntı çıkartır mı nasıl çalışıyor Goodbye DPI? Genişletmek için tıkla... GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) heryerde çalışır.
ShiroNeyo Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #6 İstanbul Trip dedi: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) heryerde çalışır. Genişletmek için tıkla... sağ olun
İstanbul Trip dedi: GitHub - cagritaskn/GoodbyeDPI-Turkey: GoodbyeDPI (Türkiye için DNS değişikliği engelini bertaraf etme) (Windows) heryerde çalışır. Genişletmek için tıkla... sağ olun