Berooooo Hectopat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 310 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2022 #1 Öncelikle merhaba ben GTA V'e R6 gibi oyunları güvenli internet yüzünden Online oynayamıyorum ve bunu kapamak istiyorum. Aileme dersem yanlış anlar diye panel üzerinden güvenlik duvarı kısmını kapalı yapsam olur mu? Bozarım diye korkuyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Aralık 2022
Öncelikle merhaba ben GTA V'e R6 gibi oyunları güvenli internet yüzünden Online oynayamıyorum ve bunu kapamak istiyorum. Aileme dersem yanlış anlar diye panel üzerinden güvenlik duvarı kısmını kapalı yapsam olur mu? Bozarım diye korkuyorum.
Qwerty10 Hectopat Katılım 22 Haziran 2022 Mesajlar 1.615 Çözümler 15 30 Aralık 2022 #11 Berooooo dedi: Hocam şimdi ben online oyunları oynamka için kısıtlı modu mu güvenlik duvarını mı kapamalıyım Genişletmek için tıkla... İkisinide kaldır. Artı 0 Eksi
Berooooo dedi: Hocam şimdi ben online oyunları oynamka için kısıtlı modu mu güvenlik duvarını mı kapamalıyım Genişletmek için tıkla... İkisinide kaldır.