Uwuweweuwuewew Osas
Decipat
Değerlerde bir sıkıntı var mı internet hızlarından pek anlamıyorum YouTube vb. sitelerde yorumlar yüklenmiyor ama video yükleniyor.
Son düzenleme:
Hocam IP adresinizi vermişsiniz. Bu arada bu internet hızları normal değil, Türk Telekom'u arayın.Eki Görüntüle 1283271
Değerlerde bir sıkıntı var mı internet hızlarından pek anlamıyorum YouTube vb. sitelerde yorumlar yüklenmiyor ama video yükleniyor.
Eki Görüntüle 1283271
Upload'ın 0 olması biraz düşündürdü. Download değerinde her hangi bir sorun yok. 1 mbps internetle bile 720p kasmadan izleyebiliyorum. (60 fps değil) Ya bilgisayardan ya da Upload değerinden kaynaklı diye düşünüyorum.Eki Görüntüle 1283271
Hocam IP adresinizi vermişsiniz. Bu arada bu internet hızları normal değil, Türk Telekom'u arayın.
Upload'ın 0 olması biraz düşündürdü. Download değerinde her hangi bir sorun yok. 1 mbps internetle bile 720p kasmadan izleyebiliyorum. (60 fps değil) Ya bilgisayardan ya da Upload değerinden kaynaklı diye düşünüyorum.
@FRAGX hocam komik olan nedir acaba?
İp yi şimdi gizledim de sorun olur mu?
Değerlerde bir sıkıntı var mı internet hızlarından pek anlamıyorum YouTube vb. sitelerde yorumlar yüklenmiyor ama video yükleniyor. Eki Görüntüle 1283286