Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

75 aboneler bu gece 15 almaya başlayacaklar.
Önümüzdeki günlerde de 24-35-50 Mbit olanlar yükseltilecekmiş.

Dosya Ekleri

• 6a2f3fcfa7d01f096a38fd4da450d818.png
    17,2 KB · Görüntüleme: 70
75 aboneler bu gece 15 almaya başlayacaklar.
Önümüzdeki günlerde de 24-35-50 Mbit olanlar yükseltilecekmiş.
Bize ne zaman sıra gelecek acaba? Düzenlenmiş yazınızı yeni gördüm.

75in Upload'ı 15 olacakmış, ama önce 100 Mbit 20 olsun, sonra 75-50-35-24 diye yavaş yavaş yapacaklar herhalde.
75-15 tabloda öyle yazıyordu. 15 bile yeterli aslında. Yayınlar için 8 verip, 7k boşta kalması hiç problem yaşatmaz evde kullananları da düşünürsek. Umarım bir yamuk çizilip 10 sabit yapmazlar. 15 güzel.

Yayinlar için 10 bile sorunsuz yeter aslinda. Tabi 15 2k hatta 4k yayin bile açtırır bize

Yayinlar için 10 bile sorunsuz yeter aslinda. Tabi 15 2k hatta 4k yayin bile açtırır bize
10 yeter fakat işte evde tek interneti sen kullanırsan. Evde tek kullanmayınca birisi bir şey indirse bile 10'u senden de çekecek ya, drop gelecek. Açıkta fazladan upload kalması interneti de rahatlatıyor. Nisan ayında deneme amaçlı yükseltmelerde 15'di o kadar rahat gitmişti o aylar anlatamam hocam. 20 tamamen fixler konuyu ama 15'de problem değil. Ev kullanımı için 10'da güzel fakat uplaod kullanımı olanlar için 15-20 arası günü güzel kurtarıyor diye diyorum.

Ben sırf yayinlar için altyapimi yeniledim djdjkd 5.5/6 upload dan 13 e yükselttim. O kadar rahatladımki anlatamam. Ne kadar çok o kadar iyi

Ben sırf yayinlar için altyapimi yeniledim djdjkd 5.5/6 uploaddan 13'e yükselttim. O kadar rahatladımki anlatamam. Ne kadar çok o kadar iyi

Bende. Geçen sene Aralık ayında 35 metre CAT-6 kablosu çektirdim sırf 8K uploadıma ulaşabilmek için. Sonrasında upload güncellemesi ilaç gibi geldi.

Bende. Geçen sene Aralık ayında 35 metre CAT-6 kablosu çektirdim sırf 8K uploadıma ulaşabilmek için. Sonrasında upload güncellemesi ilaç gibi geldi.
Banada dış cephe için 50m yağlı bakır önermislerdi yağmur nemden etkilenmez en iyi bunda performans alirsin vsvs dediler. En iyisimi bilmiyorum ama altyapım çok daha iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…