Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Yayinlar için 10 bile sorunsuz yeter aslinda. Tabi 15 2k hatta 4k yayin bile açtırır bize
Ben denedim olmuyor, hareketli oyunlarda mesela Valorant CS:GO gibi oyunlarda 1080p 60 FPS net bir görüntü için 8-10 Mbit yayın verince anca yetiyor.
4k yayın yapmak istediğimizde 20 Mbit'in tamamını bile versek yetmiyor, görüntüde bulanıklaşmalar oluyor. Benim Fiber'im olduğu zamanlarda 45 Mbit ile 4k denemiştim işte o zaman cam gibi kalitede yayın olmuştu.

Banada dış cephe için 50m yağlı bakır önermislerdi yağmur nemden etkilenmez en iyi bunda performans alirsin vsvs dediler. En iyisimi bilmiyorum ama altyapım çok daha iyi oldu
Dış cephede kabloya zarar veren 2 şey var, birisi güneş, diğeri duvara sürtünmeden kaynaklı parçalanma. Güneş 2-3 sene içinde kablonun dışını eritiyor ve duvara sürte sürte parçalanmasına sebep oluyor.

Yağlı olduğu için güneşe ve neme dayanıklı hocam. Ayrica direkt havadan cektim duvara temas etmiyor. Muhtemelen benim hat zayıflaması saha dolabi mesafemden dolayi artti. Oysaki mesafem ayni ama hat zayıflaması 2 kat arttı. Kesin daha yakindaki ankastre kutularındaki baglantilarda sorun var. Yani asla emin olunmayacak şeyler. Çünkü tt sorun hizda diyip gecistiriyor usjsj

Saat 01.30 sularında upload 10'dan 15Mbit'e çıktı. Netspeed kullanıyorum ve Ordu'dayım. Zaten benim profil yaz ayındaki test döneminde de 2 haftalığına 15'e çıkmıştı.

Saat 01.30 sularında upload 10'dan 15Mbit'e çıktı. Netspeed kullanıyorum ve ordu'dayım. Zaten benim profil yaz ayındaki test döneminde de 2 haftalığına 15'e çıkmıştı.

Ben de Ordu'dayım, 100 download 10 upload alıyordum sonradan 200 download 30 Upload'a çıktı.

Altyapı: Türk Telekom FTTH
Sağlayıcı: Millenicom
Tarife: 100 down / ? upload
Lokasyon: Kayseri

Nisan ayında 10'a çıktı, geçen gün 20 oldu. Şimdi de internet gitti geldi 500 olmuş. O yüzden ? koydum. Çünkü yarın kaç olacak belli değil. Muhtemelen 500 olarak kalmaz da akıbetini hiç tahmin edemiyorum.

Hocam böyle çok gördüm TT istemeyerek daha fazla upload veriyor ama hata uploadları düzenleyeceğiz diye ellerini yüzlerine bulaştırdılar.

TT bir şey yapıyorsa veya deniyorsa istemeden yapmaz. Bunun farkındadır.

Hocam bende TT kullanıyorum doğruya doğru derim TT hiçbir zaman 100 MB'lik paketlere 400 veya 500 Mbps upload vermez. Bilerek ha test olabilir ama altyapımız kaldırmıyor derler geri çekelerler bu değerleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…