Türk Telekom'da upload hızları yükseliyor

Değerler benim bozuk galiba altyapı 35'i anca destekliyor diye aldım ama 35 dede çöktüğü cok oluyor.

Hattın 60 Mbps destekler gibi gözüküyor sinyal zayıflaman biraz fazla ek var ise yak 1 kullan modemde problem olabilir galiba TD-W9970 kullanıyorsun.

Hattın 60 Mbps destekler gibi gözüküyor sinyal zayıflaman biraz fazla ek var ise yak 1 kullan modemde problem olabilir galiba TD-W9970 kullanıyorsun.

Sorunlu model kullanıyorum galiba TP-Link WC 220 gu kullanıyorum modemden bu hattım gidiyor değil mi?

Modemi taksitle satın aldım Türk Telekom'dan ama her gün çıldırtacak derecede kopuyor Türk Telekom'u BTK'ya şikayet etsem benmi suçlu olurum modemi değiştirmeye yanasmiyorlar sırf taksitle satın aldım diye.

Evet başka arkadaşlarda aynı sorunu yaşıyordu forumda muhtemelen modeminiz arızalı.

O konularda pek bilgili değilim başka konu açın bilen arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Bende nedense hala 6-8mbps arasında değişiyor.

Yeni bir konu aç bununla ilgili ve modem hat değerlerini de görsel olarak ekle konuya. DSL ayarlarının olduğu kısmı da atarsan iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…